De omgeving van Bles & van der Does Financiële Planning, RegioBank in Enschede

Bles & Van der Does Assurantiën

Klanten op een persoonlijke manier ondersteunen bij al hun financiën. Dat is het doel van Bles en Van der Does. Daarom adviseert het Enschedese kantoor niet alleen over financiële planningen, makelaardij en verzekeringen. Als Zelfstandig Adviseur bemiddelt ze ook nog exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank!

Wie het karakteristieke kantoorpand aan de Deurningerstraat binnenloopt, wordt meteen ontvangen met een kop koffie en een vriendelijk gezicht. Persoonlijk contact zit namelijk in het DNA van de adviseurs. Ze weten dat dit essentieel is om u als klant te leren kennen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Evert Jan van der Does

Evert Jan van der Does

Eigenaar
Evert Jan is directeur en eigenaar van Bles & Van der Does. Hij is financieel adviseur en al meer dan 25 jaar actief in het vak.
Foto van Ageeth Spoolder

Ageeth Spoolder

Adviseur Bankzaken
Als eerste aanspreekpunt voor de Regiobank neem ik de tijd voor u om al uw bankzaken door te nemen. Ook voor het overstappen van uw huidige bank naar de Regiobank begeleid ik u graag.
Foto van Erna Meutstege

Erna Meutstege

Adviseur Bankzaken
Voor al uw bankzaken kunt u gewoon bij ons kantoor binnenlopen en help ik u verder. Het persoonlijke contact met klanten spreekt mij erg aan.
Foto van Jolien van Dijk

Jolien van Dijk

Adviseur Bankzaken
Heeft u vragen over uw bankzaken dan sta ik u graag te woord, zowel telefonisch als persoonlijk.
Foto van Sabine de Rouw

Sabine de Rouw

Adviseur Bankzaken
Graag ontvang ik onze klanten aan de balie. Bent u de pinpas kwijt of wilt u hulp met het internetbankieren, ik help u graag.

Fijne meedenkers

Hoe de adviseurs ervoor zorgen dat u helemaal wordt ontzorgd? Door altijd met u mee te denken. Wilt u een huis kopen? Dan vraagt de makelaar of u het fijn vindt als er een verzekeringsspecialist aanschuift bij het gesprek. Die kan namelijk adviseren over de verzekeringen die bij uw nieuwe woning passen. Zo slaat u twee vliegen in een klap!

Geen vraag te moeilijk

Als Zelfstandig Adviseur heeft Bles en Van der Does antwoord op alle RegioBank-vragen. Bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij grote overboekingen, meer wil weten over de overstapdienst van het kantoor of uitleg nodig heeft over internetbankieren. De adviseurs helpen u graag.

Hart voor lokale ondernemers

Uiteraard staat het kantoor niet alleen klaar voor haar klanten. De lokale ondernemers zijn net zo belangrijk! Daarom doet het kantoor er alles aan om de ondernemersvereniging van de wijk Roombeek onder de aandacht te brengen.

Sportieve sponsors

Het kantoor sponsort ook verschillende lokale sportverenigingen. Bij de korfbal- en voetbalvereniging gaat ze zelfs een stap verder door elk jaar speciale dagen te organiseren waarop kinderen een presentje krijgen als ze een JongWijs-rekening openen. Da’s pas sportief!