De omgeving van Bles & van der Does Financiële Planning, RegioBank in Enschede

Bles & Van der Does Assurantiën

Klanten op een persoonlijke manier ondersteunen bij al hun financiën. Dat is het doel van Bles en Van der Does. Daarom adviseert het Enschedese kantoor niet alleen over financiële planningen, makelaardij en verzekeringen. Als zelfstandig adviseur bemiddelt ze ook nog exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank!

Wie het karakteristieke kantoorpand aan de Deurningerstraat binnenloopt, wordt meteen ontvangen met een kop koffie en een vriendelijk gezicht. Persoonlijk contact zit namelijk in het DNA van de adviseurs. Ze weten dat dit essentieel is om je als klant te leren kennen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ageeth Spoolder

Ageeth Spoolder

Adviseur Bankzaken
Als eerste aanspreekpunt voor de RegioBank neem ik de tijd voor je om al je bankzaken door te nemen. Ook voor het overstappen van je huidige bank naar de RegioBank begeleid ik je graag.
Evert Jan van der Does

Evert Jan van der Does

Eigenaar
Evert Jan is directeur en eigenaar van Bles & Van der Does. Hij is financieel adviseur en al meer dan 25 jaar actief in het vak.
Jolien van Dijk

Jolien van Dijk

Adviseur Bankzaken
Heb je vragen over je bankzaken dan sta ik je graag te woord, zowel telefonisch als persoonlijk.
Sabine de Rouw

Sabine de Rouw

Graag ontvang ik onze klanten aan de balie. Ben je je pinpas kwijt of wil je hulp met het internetbankieren, ik help je graag.

Fijne meedenkers

Hoe de adviseurs ervoor zorgen dat je helemaal wordt ontzorgd? Door altijd met je mee te denken. Wil je een huis kopen? Dan vraagt de makelaar of je het fijn vindt als er een verzekeringsspecialist aanschuift bij het gesprek. Die kan namelijk adviseren over de verzekeringen die bij je nieuwe woning past. Zo sla je twee vliegen in een klap!

Geen vraag te moeilijk

Als zelfstandig adviseur heeft Bles en Van der Does antwoord op alle RegioBank-vragen. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij grote overboekingen, meer wil weten over de overstapdienst van het kantoor of uitleg nodig heeft over internetbankieren. De adviseurs helpen je graag.

Hart voor lokale ondernemers

Uiteraard staat het kantoor niet alleen klaar voor haar klanten. De lokale ondernemers zijn net zo belangrijk! Daarom doet het kantoor er alles aan om de ondernemersvereniging van de wijk Roombeek onder de aandacht te brengen.

Sportieve sponsors

Het kantoor sponsort ook verschillende lokale sportverenigingen. Bij de korfbal- en voetbalvereniging gaat ze zelfs een stap verder door elk jaar speciale dagen te organiseren waarop kinderen een presentje krijgen als ze een JongWijs-rekening openen. Da’s pas sportief!