Uitzicht over het water in Zeeland, RegioBank in Terneuzen

Boidin Assurantien B.V.

Inwoners van Terneuzen weten al decennia waar ze moeten zijn voor financieel advies op maat: bij Boidin Assurantiën aan de Rooseveltlaan. De adviseurs weten alles over hypotheken, verzekeringen en bankzaken en nemen ruim de tijd om je te helpen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Peggy Oele

Peggy Oele

Directie / Teamleider particulier
Piet Dieleman

Piet Dieleman

Adviseur bankzaken
Ria den Hamer

Ria den Hamer

Adviseur particulier
Petra van Beljouw

Petra van Beljouw

Adviseur particulier

Sinds haar oprichting is Boidin Assurantiën al gespecialiseerd in onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Sinds 2022 hebben ze er nog een dienst bij: exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Goed gesprek
Wat alle klanten zo waarderen aan het kantoor? Dat ze er geen nummertje zijn. De adviseurs leren je namelijk graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Zo weten ze precies welk advies echt bij je past.

Altijd raak
Voor vragen kun je gewoon binnenlopen bij het kantoor. Met zeventien medewerkers is er altijd wel iemand aan wie je ze kunt stellen. En weet een adviseur het antwoord even niet? Dan betrekt hij een collega met net iets meer specifieke kennis. Zo ga je altijd met een tevreden gevoel naar huis.

Geen vraag te moeilijk
Over vragen gesproken, RegioBank-klanten kloppen met de meest uiteenlopende verzoeken aan. De een wil een nieuwe rekening openen, de ander heeft een geblokkeerde betaalpas of een probleem met de RegioBank app. Geen punt, de adviseurs helpen natuurlijk graag.

Gericht aanbod
Boidin Assurantiën is een op en top Zeeuws bedrijf en dat laat ze graag merken. Onder meer door van het begin af aan samen te werken met Zeeuwse verzekeraars en verzekeringen aan te bieden die toegespitst zijn op de lokale MKB’ers. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen die speciaal bedoeld zijn voor agrariërs, zoals die voor land- en werkmaterieel.

Oog voor omgeving
Het kantoor laat ook op andere manieren zien dat ze hart heeft voor de buurt. Zo kon de plaatselijke voedselbank een keer rekenen op fijne financiële steun, net als de speeltuin Oranjekwartier en de lokale voetbalverenigingen. Op die manier draagt Boidin Assurantiën een mooi steentje bij aan de leefbaarheid binnen de gemeente.