Bolk adviseurachtergrond

Bolk Assurantiën B.V.

Het familiebedrijf Bolk Assurantiën is een bekende naam in de regio. Ons enthousiaste en deskundige team staat altijd voor u klaar om een “oplossing op maat” te bieden voor al uw financiële zaken. Ook wanneer u schade heeft, helpen wij graag. Van het invullen van het schadeformulier tot het onderhouden van de contacten met de maatschappijen, personen en instanties die bij de schade betrokken zijn.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Renzo Bolk

Renzo Bolk

Eigenaar
Ik ben eigenaar van Bolk Assurantiën. Nadat ik ben afgekeurd voor het betaalde voetbal heb ik gekozen voor het assurantie vak. Gedreven, laagdrempelig en klantvriendelijk zijn een paar steekwoorden die bij mij en bij ons kantoor passen. Iets wat ik zeer belangrijk vind. Na mijn werktijd geniet ik van mijn gezin en ben ik fanatiek (assistent)trainer bij UD Weerselo.
Nel Haarman

Nel Haarman

Adviseur bankzaken en zorgverzekeringen
Het directe contact met de klant spreekt mij erg aan. Met advies over bankzaken help ik u graag. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of mailen.
Marion van Dienst

Marion van Dienst

Adviseur bankzaken en particuliere schadeverzekeringen
Na jaren bij een grootbank te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar Bolk Assurantiën gemaakt. In mijn huidige functie krijg ik alle ruimte voor de persoonlijke begeleiding van de klant. En dat doet goed.
Irene Bijen

Irene Bijen

Adviseur zakelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken
Graag adviseer ik u over zakelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Voor een compleet advies op maat kunt u bij mij terecht.
Corine Mensink

Corine Mensink

Adviseur zakelijke schadeverzekeringen
Bij Bolk Assurantiën zorg ik voor een goed en compleet advies voor uw zakelijke schadeverzekeringen.
Mirjam Blokhuis

Mirjam Blokhuis

Adviseur particuliere Schadeverzekeringen
Ik adviseer u graag over particuliere schadeverzekeringen. Van woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering tot reis-, of bootverzekering
Carla Analbers

Carla Analbers

Adviseur Zorg- en particuliere Schadeverzekeringen
Ik vind het belangrijk om een toegevoegde waarde voor de klant te zijn. Ik zal er alles aan doen om het uiterste eruit te halen.
Tom Veldhof

Tom Veldhof

Adviseur Hypotheken
De huidige hypotheekbranche is zeer sterk in beweging. Het is dan ook een uitdaging voor mij om voor iedere klant te zorgen voor een oplossing die past bij zijn of haar wensen en situatie.
Leonie Voshaar

Leonie Voshaar

(Financiële) Administratie
Mijn werkzaamheden bij Bolk Assurantiën zijn erg veelzijdig. Van de (financiële) administratieve werkzaamheden tot de facilitaire- en organisatorische zaken binnen Bolk Assurantiën.
Mathilde oude Vrielink

Mathilde Oude Vrielink

Polis administratie
Bij Bolk Assurantiën verwerk ik de polisadministratie voor de zakelijke verzekeringen.
Judith Leferink

Judith Leferink

Adviseur particuliere schadeverzekeringen
Graag adviseer ik u over particuliere schade verzekeringen. Tevens ondersteun ik mijn collega’s van zakelijke schadeverzekeringen.
Douwe Hofhuis

Douwe Hofhuis

Schadebehandelaar
Na mijn studie Bedrijfskunde op de Hogeschool Saxion te hebben afgerond ben ik bij Bolk Assurantiën in dienst gekomen in de functie van schadebehandelaar. Ik zal er alles aan doen om tot een goede schade afwikkeling te komen.

Onafhankelijk

Persoonlijk, betrokken, onafhankelijk, kwaliteit, integer en laagdrempelig. Dit zijn kenmerken die in het bijzonder op ons kantoor van toepassing zijn. We werken met meerdere verzekerings-  en hypotheekaanbieders, maar hebben geen contractuele verplichtingen met hen. Hierdoor beoordelen we met een onafhankelijke blik welke financiële risico’s u loopt en bieden we talloze passende oplossingen. Daarnaast bemiddelen we als Zelfstandig Adviseur van RegioBank exclusief in haar betaal- en spaarrekeningen.

 

Een bank in de buurt

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Dat is bij veel financiele dienstverleners niet meer mogelijk. Bolk Assurantiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, biedt die mogelijkheid wel. Sinds jaar en dag persoonlijk, vertrouwd en in de buurt. Loop gerust eens bij ons binnen en ervaar het zelf.