Bolk adviseurachtergrond

Bolk Assurantiën B.V.

Het familiebedrijf Bolk Assurantiën is een bekende naam in de regio. Ons enthousiaste en deskundige team staat altijd voor u klaar om een “oplossing op maat” te bieden voor al uw financiële zaken. Ook wanneer u schade heeft, helpen wij graag. Van het invullen van het schadeformulier tot het onderhouden van de contacten met de maatschappijen, personen en instanties die bij de schade betrokken zijn.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Renzo Bolk

Renzo Bolk

Eigenaar/Adviseur
Ik ben eigenaar van Bolk Assurantiën. Nadat ik afgekeurd ben voor het betaalde voetbal heb ik gekozen voor het assurantievak. Daarbij heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen. Gedreven, laagdrempelig en klantvriendelijk zijn een paar steekwoorden die bij mij en bij ons kantoor passen. Iets wat ik zeer belangrijk vind. Na mijn werktijd geniet ik van mijn gezin en ben ik fanatiek trainer bij UD Weerselo.
Nel Haarman

Nel Haarman

Adviseur Bankzaken
Het directe contact met de klant spreekt mij erg aan. Met advies over bankzaken help ik u graag. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of mailen.
Annemarie Roetgerink

Annemarie Roetgerink

Adviseur Bankzaken
Ik werkte jaren bij een grootbank, maar in mijn huidige functie krijg ik alle ruimte voor de persoonlijke begeleiding van de klant. Net dat extraatje kunnen geven, dat doet goed.
Irene Bijen

Irene Bijen

Adviseur Zakelijke Schade- en Levensverzekeringen, Pensioenen en Hypotheken
Graag adviseer ik u over zakelijke-, levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Voor een compleet advies op maat kunt u bij mij terecht.
Corine Mensink

Corine Mensink

Adviseur particuliere schadeverzekeringen
Bij Bolk Assurantiën zorg ik voor een goed en compleet advies voor uw particuliere schadeverzekeringen.
Coline oude Nijeweme

Coline oude Nijeweme

Adviseur Zakelijke Verzekeringen
Voor een passende verzekering voor uw (agrarische) bedrijf, kunt u bij mij terecht.
Jos Mensink

Jos Mensink

Adviseur Zakelijke- en Levensverzekeringen
Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat er speelt in de markt. Voor vragen en advies over zakelijke- en levensverzekeringen kunt u bij mij terecht.
Ingrid Meekenkamp

Ingrid Meekenkamp

Schadebehandelaar en Adviseur Zorgverzekeringen
Ik help u graag bij uw particuliere- en zakelijke schades. Van het invullen van het schadeformulier tot het onderhouden van de contacten met alle partijen die bij de schade betrokken zijn. Ik zal er alles aan doen om tot een goede afwikkeling te komen
Mirjam Blokhuis

Mirjam Blokhuis

Adviseur particuliere Schadeverzekeringen
Ik adviseer u graag over particuliere schadeverzekeringen. Van woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering tot reis-, of bootverzekering
Carla Analbers

Carla Analbers

Adviseur Zorg- en particuliere Schadeverzekeringen
Ik vind het belangrijk om een toegevoegde waarde voor de klant te zijn. Ik zal er alles aan doen om het uiterste eruit te halen.
Tom Veldhof

Tom Veldhof

Adviseur Hypotheken
De huidige hypotheekbranche is zeer sterk in beweging. Het is dan ook een uitdaging voor mij om voor iedere klant te zorgen voor een oplossing die past bij zijn of haar wensen en situatie.
Leonie Voshaar

Leonie Voshaar

(Financiële) Administratie
Mijn werkzaamheden bij Bolk Assurantiën zijn erg veelzijdig. Van (financiële) administratieve werkzaamheden tot de facilitaire zaken.
Mathilde oude Vrielink

Mathilde oude Vrielink

Polis administratie
Bij Bolk Assurantiën verwerk ik de polisadministratie voor de zakelijke verzekeringen.
Anke Ensink

Anke Ensink

Ondersteuning verzekeringen
Vanaf juli 2018 ben ik het team komen versterken. Ik ondersteun de teams verzekeringen en bankzaken.

Onafhankelijk

Persoonlijk, betrokken, onafhankelijk, kwaliteit, integer en laagdrempelig. Dit zijn kenmerken die in het bijzonder op ons kantoor van toepassing zijn. We werken met meerdere verzekerings-  en hypotheekaanbieders, maar hebben geen contractuele verplichtingen met hen. Hierdoor beoordelen we met een onafhankelijke blik welke financiële risico’s u loopt en bieden we talloze passende oplossingen. Daarnaast bemiddelen we als Zelfstandig Adviseur van RegioBank exclusief in haar betaal- en spaarrekeningen.

 

Een bank in de buurt

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Dat is bij veel financiele dienstverleners niet meer mogelijk. Bolk Assurantiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, biedt die mogelijkheid wel. Sinds jaar en dag persoonlijk, vertrouwd en in de buurt. Loop gerust eens bij ons binnen en ervaar het zelf.