De omgeving van Boot assurantie adviseurs b.v., RegioBank in Zundert

Boot assurantie adviseurs b.v.

Het team van Boot assurantie adviseurs staat al ruim 47 jaar voor u klaar met vestigingen in Oosterhout en Zundert. Wij hebben veel kennis van de regio en -met onze specialisten in ieder facet van financiële dienstverlening- kunnen wij u een compleet financieel advies geven.

We zijn een zelfstandig adviseur met een brede kennis van particuliere financiële diensten en bieden alle mogelijkheden voor het MKB. Omdat we onafhankelijk advies geven over hypotheken en verzekeringen, behartigen wij uw belangen bij het vinden van de beste oplossing. Persoonlijk, objectief en deskundig advies met verzekeren als oplossing en niet als doel, daar staan wij voor. Daarnaast zijn wij al sinds de jaren ’90 Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Wij bemiddelen daarmee exclusief voor haar betaal- en spaarrekeningen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marjolein Bastiaansen

Marjolein Bastiaansen

Financieel adviseur
Ik adviseer u graag over uw bankzaken en verzekeringen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw situatie om zo tot een passend advies te komen. U persoonlijk beter leren kennen vind ik belangrijk.
Ciska op den Brouw

Ciska op den Brouw

Financieel adviseur
“Ik werk sinds 1996 met veel plezier bij Boot assurantie adviseurs, met als specialisatie verzekeringen en bankzaken. Ik ben u graag van dienst. Persoonlijk contact is juist een van onze kernwaarden.”

Persoonlijk contact

Bij ons kunt u zonder afspraak binnenwandelen. Dit in tegenstelling tot de grotere financiële instellingen. Vervolgens helpen wij u direct met al uw vragen. Het persoonlijke contact is, en blijft, een van onze kernwaarden.

Kasfunctie

Wij groeien mee in de digitalisering van financiële diensten, maar blijven graag verbonden met u. Daarom kunt u altijd even binnenlopen. Ook hebben we een kasfunctie op kantoor. Hier kunt u geld storten en opnemen van uw rekening. Kinderen zijn dus nog van harte welkom met hun spaarpot. U kiest hoe u uw bankzaken regelt, via internetbankieren, via de app, of bij ons op kantoor. Wij helpen u graag.

Compleet aanbod aan financiële diensten

Naast betaal- en spaarrekeningen, bieden wij u het gehele scala van financiële diensten aan zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften krijgt u van ons een advies op maat. Bij ons vindt u de oplossing die bij u past.