Gemeentehuis van Zundert - Boot assurantie adviseurs

Boot assurantie adviseurs b.v.

Het team van Boot assurantie adviseurs staat al ruim 47 jaar voor je klaar met vestigingen in Oosterhout en Zundert. Wij hebben veel kennis van de regio en -met onze specialisten in ieder facet van financiële dienstverlening- kunnen wij je een compleet financieel advies geven.

We zijn een zelfstandig adviseur met een brede kennis van particuliere financiële diensten en bieden alle mogelijkheden voor het MKB. Omdat we onafhankelijk advies geven over hypotheken en verzekeringen, behartigen wij je belangen bij het vinden van de beste oplossing. Persoonlijk, objectief en deskundig advies met verzekeren als oplossing en niet als doel, daar staan wij voor. Daarnaast zijn wij al sinds de jaren ’90 zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij bemiddelen daarmee exclusief voor haar betaal- en spaarrekeningen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marjolein Bastiaansen

Marjolein Bastiaansen

Financieel adviseur
Ik adviseer je graag over je bankzaken en verzekeringen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we je situatie om zo tot een passend advies te komen. Je persoonlijk beter leren kennen vind ik belangrijk.
Ciska op den Brouw

Ciska op den Brouw

Financieel adviseur
“Ik werk sinds 1996 met veel plezier bij Boot assurantie adviseurs, met als specialisatie verzekeringen en bankzaken. Ik ben je graag van dienst. Persoonlijk contact is juist een van onze kernwaarden.”

Persoonlijk contact

Bij ons kun je zonder afspraak binnenwandelen. Dit in tegenstelling tot de grotere financiële instellingen. Vervolgens helpen wij je direct met al je vragen. Het persoonlijke contact is, en blijft, een van onze kernwaarden.

Kasfunctie

Wij groeien mee in de digitalisering van financiële diensten, maar blijven graag verbonden met je. Daarom kun je altijd even binnenlopen. Ook hebben we een kasfunctie op kantoor. Hier kun je geld storten en opnemen van je rekening. Kinderen zijn dus nog van harte welkom met hun spaarpot. Je kiest hoe je je bankzaken regelt, via Mijn RegioBank, via de RegioBank app, of bij ons op kantoor. Wij helpen je graag.

Compleet aanbod aan financiële diensten

Naast betaal- en spaarrekeningen, bieden wij je het gehele scala van financiële diensten aan zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Afhankelijk van je wensen en behoeften krijg je van ons een advies op maat. Bij ons vind je de oplossing die bij je past.