De omgeving van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen - RegioBank in Genemuiden

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Bel met ons fullservice kantoor in Genemuiden en ontvang snel inzicht in je complete situatie. De juiste persoon helpt je verder met alle vragen. Of er nu een bal door de ramen is geschopt of je je afvraagt hoe het met de aflossing van je hypotheek staat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Max van Leeuwen

Max van Leeuwen

Medewerker bankzaken
Allround financieel adviseur. Weet alles van hypotheek A of verzekering B. Denkt en doet klantgericht. Altijd onafhankelijk, altijd flexibel. Maakt tijd voor je vraag, op kantoor of bij je thuis.
Marcel Boudesteyn

Marcel Boudesteyn

Directeur
Schopte het tot de eredivisie. Is nu spelbepaler en coach tegelijk. Nog altijd even doelgericht als toen. Steekt tijd in langjarige relaties, ontzorgt klanten met gemak en alles-onder-één-dak-formule.
Sander van der Velden

Sander van der Velden

Financieel adviseur
Houdt altijd overzicht, hoe ingewikkeld je financiële situatie ook is. Loopt al sinds 2000 mee. Specialisme: de optimale hypotheek voor de scherpste prijs. Wil graag 100% tevreden klanten.
Dyantha Melisse

Dyantha Melisse

Adviseur Bankzaken
Een rekening openen zakelijk of particulier? Dyantha ontzorgt je graag met zowel verzekeringen en/of bankzaken. Maakt altijd tijd voor je vraag, op kantoor of bij je thuis.
Olga van der Weerd

Olga van der Weerd

Baliemedewerkster
Olga loopt al heel wat jaren mee. Zij helpt jou graag aan de balie of telefonisch met jouw bank- of verzekeringszaken.
Ellen Brendeke

Ellen Brendeke

Hypotheken Binnendienst
Ik ben er voor om het hypotheektraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met mijn collega's maken wij met veel plezier de financiering van jouw droomhuis rond. Ik sta graag klaar voor al jouw vragen!
Bob Dijkema

Bob Dijkema

Hypotheekadviseur
Allround adviseur, weet op iedere vraag een antwoord en gaat geen probleem uit de weg!
Marischka Jansen

Marischka Jansen

Adviseur bankzaken
Esther van der Linde

Esther van der Linde

Adviseur bankzaken
Patrick Speetjens

Patrick Speetjens

Verzekeringsspecialist
Altijd actief adviserend in de verzekeringen. Presteert op topniveau. Weet alles van alle soorten polissen. Kent alle kleine lettertjes. Ziet klanten graag zonder afspraak binnenlopen.

Hoeveel komt er tegenwoordig niet kijken bij een financieel advies? Verzekeringen, hypotheken en financieringen hebben allemaal met elkaar te maken. Wet- en regelgeving verandert. En je eigen situatie ook. Daarom is het belangrijk dat je een team van specialisten achter je hebt staan. Professionals, die het belang van teamwork onderkennen én elke dag in de praktijk brengen. Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden staat zo’n perfect op elkaar ingespeeld team voor je klaar. Eén voor één topscorers in persoonlijke service. Of zou het toeval zijn dat oprichter Marcel Boudesteyn ooit zelf op eredivisieniveau tegen een bal trapte…?

Alles onder een dak

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen geeft advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast helpen wij je ook met je belastingaangiften. En als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarmogelijkheden.

Op alles voorbereid

Ons team denkt met je mee. We sturen je nooit door naar een webpagina, maar adviseren persoonlijk en gericht op je situatie. Onze adviseurs zijn in staat om altijd nét iets verder te kijken. We stellen vragen uit interesse, maar ontdekken daarbij regelmatig interessante oplossingen. Neem je bijvoorbeeld je laptop weleens mee naar buiten? Dan denken wij aan de elektronica buitenhuisdekking. Zo sta je nooit voor onverwachte situaties.

Betrokken

Wij weten van aanpakken, vermijden vakjargon en helpen je op een duidelijke manier verder. En heb je schade opgelopen in de avonduren of in het weekend? Stuur een Whatsapp-berichtje en foto’s van de schade naar ons door en je wordt direct geholpen. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook bereikbaar.