De omgeving van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen, RegioBank in Genemuiden

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Bel met ons fullservice kantoor in Genemuiden en ontvang snel inzicht in uw complete situatie. De juiste persoon helpt u verder met alle vragen. Of er nu een bal door de ramen is geschopt of u zich afvraagt hoe het met de aflossing van uw hypotheek staat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Max van Leeuwen

Max van Leeuwen

Medewerker bankzaken
Allround financieel adviseur. Weet alles van hypotheek A of verzekering B. Denkt en doet klantgericht. Altijd onafhankelijk, altijd flexibel. Maakt tijd voor uw vraag, op kantoor of bij u thuis.
Marcel Boudesteyn

Marcel Boudesteyn

Directeur
Schopte het tot de eredivisie. Is nu spelbepaler en coach tegelijk. Nog altijd even doelgericht als toen. Steekt tijd in langjarige relaties, ontzorgt klanten met gemak en alles-onder-één-dak-formule.
Femmieke Koelewijn

Femmieke Koelewijn

Baliemedewerkster
Heeft u een vraag over uw bankzaken? Met een gezellige groet en een vriendelijke lach staat Femmieke u graag aan de balie of telefonisch te woord.
Olga van der Weerd

Olga van der Weerd

Baliemedewerkster
Olga loopt al heel wat jaren mee. Zij helpt u graag aan de balie of telefonisch met uw bank- of verzekeringszaken.
Ellen Brendeke

Ellen Brendeke

Hypotheken Binnendienst
Ik ben er voor u om het hypotheektraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met mijn collega's maken wij met veel plezier de financiering van uw droomhuis rond. Ik sta graag klaar voor al uw vragen!
Cynthia Hageman

Cynthia Hageman

Hypotheekadviseur
Financieel adviseur die geen moeilijke vragen uit de weg gaat. Probeert voor elke financiële vraag een oplossing te vinden. Gaat altijd voor de glimlach van de klant.
Bob Dijkema

Bob Dijkema

Hypotheekadviseur
Allround adviseur, weet op iedere vraag een antwoord en gaat geen probleem uit de weg!
Dyantha Melisse

Dyantha Melisse

Adviseur Bankzaken
Een rekening openen zakelijk of particulier? Dyantha ontzorgt u graag met zowel verzekeringen en/of bankzaken. Maakt altijd tijd voor uw vraag, op kantoor of bij u thuis.
Camilla Schippers

Camilla Schippers

Baliemedewerkster
Is sinds de start actief als gastvrije receptioniste voor het kantoor. Even een rekening openen? Een telefoontje met een vraag? Of gewoon even binnenlopen? U bent van harte welkom bij Camilla.
Patrick Speetjens

Patrick Speetjens

Verzekeringsspecialist
Altijd actief adviserend in de verzekeringen. Presteert op topniveau. Weet alles van alle soorten polissen. Kent alle kleine lettertjes. Ziet klanten graag zonder afspraak binnenlopen.
Sander van der Velden

Sander van der Velden

Financieel adviseur
Houdt altijd overzicht, hoe ingewikkeld uw financiële situatie ook is. Loopt al sinds 2000 mee. Specialisme: de optimale hypotheek voor de scherpste prijs. Wil graag 100% tevreden klanten.

Hoeveel komt er tegenwoordig niet kijken bij een financieel advies? Verzekeringen, hypotheken en financieringen hebben allemaal met elkaar te maken. Wet- en regelgeving verandert. En uw eigen situatie ook. Daarom is het belangrijk dat u een team van specialisten achter u heeft staan. Professionals, die het belang van teamwork onderkennen én elke dag in de praktijk brengen. Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden staat zo’n perfect op elkaar ingespeeld team voor u klaar. Eén voor één topscorers in persoonlijke service. Of zou het toeval zijn dat oprichter Marcel Boudesteyn ooit zelf op eredivisieniveau tegen een bal trapte…?

Alles onder een dak

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen geeft advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast helpen wij u ook met uw belastingaangiften. En als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarmogelijkheden.

Op alles voorbereid

Ons team denkt met u mee. We sturen u nooit door naar een webpagina, maar adviseren persoonlijk en gericht op uw situatie. Onze adviseurs zijn in staat om altijd nét iets verder te kijken. We stellen vragen uit interesse, maar ontdekken daarbij regelmatig interessante oplossingen. Neemt u bijvoorbeeld uw laptop weleens mee naar buiten? Dan denken wij aan de elektronica buitenhuisdekking. Zo staat u nooit voor onverwachte situaties.

Betrokken

Wij weten van aanpakken, vermijden vakjargon en helpen u op een duidelijke manier verder. En heeft u schade opgelopen in de avonduren of in het weekend? Stuur een Whatsapp-berichtje en foto’s van de schade naar ons door en u wordt direct geholpen. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook bereikbaar.