Sluis en haven van Zwartsluis - Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Kent u ons nog niet? Door ons vaste team, verandert dat snel. Wij weten als geen ander dat persoonlijk contact bij financieel advies het prettigste werkt. U hoeft geen talloze websites af te struinen, maar loopt gewoon even binnen. We adviseren u individueel en stellen niet alleen vragen vanuit zakelijk oogpunt, maar ook om u beter te leren kennen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Michella Sleking-van Dartel

Michella Sleking-van Dartel

Dirk Horzelenberg

Dirk Horzelenberg

Bob Dijkema

Bob Dijkema

Gerjan Kronenberg

Gerjan Kronenberg

Adviseur bankzaken
“Ik ben enorm bevlogen en wil altijd het allerbeste voor mijn klant. Hier hoort niet alleen het juiste advies bij, maar ook een betrokken werkwijze.”

Breed advies

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen geeft advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Of u nu op vakantie gaat naar het verre zuiden of meer duidelijkheid wilt over de zorg van uw kind: voor elk type verzekering kunt u bij ons terecht. Daarnaast helpen wij met belastingaangiften. En als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarmogelijkheden.

Altijd behulpzaam

Onze adviseurs staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Heeft u op een zaterdagmiddag schade opgelopen? Stuur de foto’s naar ons door via Whatsapp en er wordt direct meegedacht.