Bouvy Advies

De klassieke Blaricumse boerderij – met daarin het kantoor van Bouvy Advies – past precies in het schilderachtige decor van Blaricum. Hier kun je terecht voor advies over hypotheken, verzekeringen en je bankzaken. Zonder poespas, in begrijpelijke taal.

Sinds de oprichting is Bouvy Advies onlosmakelijk verbonden met ‘t Gooi. Vanuit Blaricum voorzien de adviseurs inwoners uit de hele regio van passend en onafhankelijk financieel advies. Ook bemiddelen ze exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

 

Ze zijn er voor jou

Alle banken vertrokken de afgelopen jaren uit Blaricum. En dat terwijl er nog steeds behoefte is aan private banking in het dorp. Bouvy Advies springt daarop in. Ze bieden totaalpakketten voor zowel particulieren als bedrijven. Ze leren jou en je situatie kennen, zodat elk advies volledig aansluit op je financiële situatie. Van vermogensbeheer en zakelijke leningen tot het openen van een spaarrekening: ze staan altijd voor je klaar.

Gepaste zakelijkheid

Loop zonder afspraak binnen in het prachtige pand van deze zelfstandig adviseur en laat je verrassen door de prettige sfeer. Bij binnenkomst is de bar met biertap moeilijk te missen en af en toe dribbelt er een hondje voorbij. De ervaren adviseurs hebben kennis van zaken, maar er is geen jasje-dasje beleid. Zo verwelkomen ze je graag: gelijkwaardig en professioneel.

Waar een klein team groots in is

Het team van Bouvy Advies is klein, maar krachtig. De lijnen zijn kort, de adviseurs kennen elkaar goed en staan altijd klaar. Voor elkaar én voor jou. Ze zetten dan ook graag net dat stapje extra om je volledig te ontzorgen. Dankzij hun creatieve en oplossingsgerichte benadering, vinden ze altijd het beste aanbod voor je. Met ‘nee’ nemen ze hier niet zomaar genoegen.

Een Gooisch hart

Persoonlijk contact vindt het team heel belangrijk. Met klanten, maar ook zeker met de buurt. De adviseurs staan dan ook – letterlijk en figuurlijk – midden in de regio. Dat laten ze blijken door bijvoorbeeld de lokale honkbal- en rugbyvereniging te sponsoren. Of door een actieve rol te spelen in de plaatselijke ondernemersvereniging. Echt buurtzaam, dus.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Thijs Bouvy

Thijs Bouvy

Emir Halilovic

Emir Halilovic

Petra Mulder-Bark

Petra Mulder-Bark