De omgeving van Combive Financieel Advies B.V., RegioBank in Bovensmilde

Combive Financieel Advies B.V.

Wanneer je vragen hebt over verzekeringen, hypotheken of pensioenvraagstukken kun je bij Combivé Financieel Advies terecht. Wij helpen je als onafhankelijke adviseur. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij of bank, maar met jou kunnen bekijken waar de beste oplossingen en invullingen gevonden kunnen worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor je op zoek naar een verzekering die het beste past bij je persoonlijke situatie. Een lage premie is hierbij natuurlijk fijn, maar dit mag niet ten koste gaan van goede voorwaarden. Op dit gebied nemen wij je graag het werk uit handen en kijken deskundig met je mee. Voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank bemiddelen wij wel exclusief.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cornelis Boersma

Cornelis Boersma

Financieel adviseur
“Waarmee kan ik je helpen?”, is eigenlijk de vraag die steeds de leidraad is binnen het bedrijf en binnen de werkzaamheden die ik doe. Jouw vraagstuk is mijn start om te bekijken hoe ik je het beste kan adviseren en het vraagstuk kan invullen. Van bankvraag tot hypotheek, van verzekering tot pensioen.
Cornelia Dokter

Cornelia Dokter

Financieel Adviseur
Je kunt bij mij terecht met je vragen over verzekeringen. Ook voor advies over bankzaken kun je bij mij terecht, denk hierbij aan het openen van een betaalpakket, het blokkeren van een bankpas of het aanvragen van een Zilvervlootrekening voor je kind.
Greta Klok

Greta Klok

Financieel Adviseur
Met enkele jaren ervaring op zak in de bank en verzekeringswereld help ik klanten en collega’s van Combivé Financieel Advies. Ik sta je graag te woord als het gaat om schadeverzekeringen (voornamelijk de particuliere verzekeringen) en bankzaken, maar uiteraard zal ik ook met andere onderwerpen proberen je zo goed mogelijk te helpen.”
Janine Braamskamp

Janine Braamskamp

Financieel Adviseur
Met mijn betrokken en servicegerichte instelling probeer ik je zo goed mogelijk te helpen met je vragen over verzekeringen en bankzaken. Ik ben pas tevreden wanneer jij ook tevreden bent!
Henriëtte Hettinga-Kamies

Henriëtte Hettinga

Financieel Adviseur
Met jarenlange ervaring in de verzekeringswereld, ben ik, Henriëtte Hettinga, je graag van dienst voor zakelijke en particuliere verzekeringen. Service en klantgerichtheid staan daarbij voorop. Natuurlijk adviseer ik je ook graag over onze bankproducten.
Martje Vochteloo

Martje Vochteloo

Administratief Ondersteuner
Ik ondersteun mijn collega’s met allerhande zaken op verzekeringsgebied, maar ook hou ik me met veel plezier bezig met het thema Leefbaarheid van de Regiobank. Lokale projecten steunen door het delen van onze kennis, helpen met crowdfunding en het onder de aandacht brengen van verschillende projecten.
Wouter Venema

Wouter Venema

Administratief Ondersteuner
Samen met mijn collega Martje houd ik mij bezig met alle administratieve taken binnen ons kantoor. Onder andere ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van documenten, het bijhouden van gegevens en het ondersteunen van het team. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt!

Brede dienstverlening:

De dienstverlening van Combivé Financieel Advies is heel breed. Van het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering tot en met het afsluiten van je hypotheek. Wanneer je verhuisplannen hebt, helpen wij je graag bij de mogelijkheden met betrekking tot je hypotheek.

Maar ook het aanpassen van je bestaande hypotheek is in veel gevallen mogelijk.

Combivé Verzekeringen en RegioBank:

Per 1 september 2016 namen wij ook de producten van RegioBank op in ons pakket. Een betaalrekening en een spaarrekening kun je dus weer gewoon in Bovensmilde afsluiten. Je hoeft er niet ver meer voor te rijden! Dat het overstappen tegenwoordig ook zo gemakkelijk gaat, leggen wij je graag uit. We kozen bewust voor een bank die lokaal betrokken wil zijn. Via o.a. het Oranjefonds draagt Combivé Financieel Advies door middel van verschillende projecten bij aan de leefbaarheid in Bovensmilde en Smilde.

Je bent van harte welkom bij Combivé Financieel Advies. Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot en met 17:00 uur. Loop dus gerust eens binnen voor een kennismaking. Het vaste team staat graag voor je klaar!