De omgeving van DBA advies, RegioBank in Barneveld

DBA advies

Vanuit ons kantoor in Barneveld zijn wij al 75 jaar actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Sinds 2016 zijn wij ook gevestigd in Lunteren. DBA advies is een deskundige en betrouwbare financieel dienstverlener. Bij het behartigen van je belangen staan betrokkenheid, veelzijdigheid en vertrouwen centraal. Onze adviezen zijn gericht op de lange termijn, net als de relatie die wij met je aangaan. Door ons in jou en je situatie te verdiepen, kunnen wij een advies geven dat echt in jouw belang is. Je kunt bij ons terecht voor je verzekeringen en je hypotheek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jacoline  Fluit

Jacoline Fluit

Receptioniste en adviseur bankzaken
Zodra je de deur van kantoor Barneveld opendoet, word je warm verwelkomd door Jacoline. Zij kent alle klanten en alle klanten kennen Jacoline.
Rutger  Wekking

Rutger Wekking

Mede-eigenaar en adviseur zakelijk
Rutger is samen met Roel eigenaar van DBA advies. Ondernemen is bewust omgaan met risico’s en kansen. Rutger weet als geen ander de risico’s in kaart te brengen en je hierover te adviseren.
Jurjen van Esch

Jurjen van Esch

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Jurjen is een all-round adviseur. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke financiering of verzekering. Hij adviseert en begeleidt u met veel plezier.
Hermien  Huisman

Hermien Huisman

Adviseur particuliere verzekeringen
Hermien is al jaren werkzaam bij ons kantoor en enorm betrokken bij haar klanten. Zij kent haar klanten door en door. Met ondersteuning van Arie zorgt zij dat je altijd het beste advies krijgt.
Sharon  Regeer

Sharon Regeer

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Sharon is het aanspreekpunt voor hypotheken van ons kantoor in Barneveld. Daarnaast geeft zij advies op het gebied van verzekeringen. Een afspraak op ons kantoor in Lunteren is ook mogelijk!
Wilma  van Ginkel

Wilma van Ginkel

Financieel medewerkster
Op kantoor in Barneveld verzorgt Wilma de financiële administratie. Zij beantwoordt graag alle vragen van klanten die te maken hebben met premiebetalingen en -incasso's.
Jolanda van Donselaar

Jolanda van Donselaar

Adviseur particuliere verzekeringen
Jolanda staat klaar voor alle vragen omtrent hypotheken. Ze is het aanspreek punt voor het maken van een afspraak. Daarnaast begeleid ze de klant vanaf het advies tot aan de notaris, verder verzorgt ze het beheer en onderhoud.
Roel  de Jong

Roel de Jong

Mede-eigenaar en adviseur zakelijk
Roel is samen met Rutger eigenaar van DBA advies. Hij voorziet onze zakelijke relaties van helder en goed onderbouwd advies en is voor hen een echte sparringpartner
Arie  Elbertsen

Arie Elbertsen

Relatiebeheerder particulier
Bij Arie kun je met al jouw (particuliere) verzekeringsvragen terecht. Hij kan goed luisteren en zoekt alles tot op de bodem uit
Gerben  van ’t Land

Gerben van ’t Land

Medewerker polisadministratie
Gerben zorgt ervoor dat onze administratie op rolletjes loopt en je jouw polis zo spoedig mogelijk krijgt. Gerben werkt daarbij zeer accuraat.

Best passende product

Doordat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers in Nederland, kunnen wij voor je de beste en meest passende producten selecteren. Je mag van ons een kwalitatief goed advies verwachten en je kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen.

Verzekeringen

Je kunt bij ons terecht voor zowel privé als bedrijfsmatige verzekeringen. Wij willen je ontzorgen door samen met jou je wensen en doelstellingen in kaart te brengen, zodat wij je vervolgens een passende oplossing aan kunnen bieden. Ook in de periode erna gaan wij regelmatig samen met je na of je verzekeringen nog steeds aansluiten op je persoonlijke situatie.

Hypotheken

Wij adviseren je graag over je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs begeleiden je gedurende het gehele hypotheektraject. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je hypotheek ook in de toekomst optimaal bij je past!

Bankzaken

Wij bieden je het complete productenpakket van RegioBank, waarvoor wij exclusief bemiddelen. Alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur zoals wij. Wij staan voor je klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service.

Wij lichten graag onze dienstverlening toe tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!