De omgeving van DBA advies, RegioBank in Lunteren

DBA advies

Vanuit ons kantoor in Barneveld zijn wij al 75 jaar actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Sinds 2016 zijn wij ook gevestigd in Lunteren. DBA advies is een deskundige en betrouwbare financieel dienstverlener. Bij het behartigen van je belangen staan betrokkenheid, veelzijdigheid en vertrouwen centraal. Onze adviezen zijn gericht op de lange termijn, net als de relatie die wij met je aangaan. Door ons in jou en jouw situatie te verdiepen, kunnen wij een advies geven dat echt in je belang is. Je kan bij ons terecht voor je verzekeringen en je hypotheek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Susan  van Laar

Susan van Laar

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Als echte Lunteraan is Susan het vaste en vertrouwde gezicht van ons kantoor in Lunteren. Zij helpt je graag met je hypotheek, verzekeringen en bankzaken.
Rutger  Wekking

Rutger Wekking

Mede-eigenaar en adviseur zakelijk
Rutger is samen met Roel eigenaar van DBA advies. Ondernemen is bewust omgaan met risico’s en kansen. Rutger weet als geen ander de risico’s in kaart te brengen en je hierover te adviseren.
Carla Bol

Carla Bol

Adviseur bankzaken
De Lunterse Carla is een vertrouwd gezicht in het dorp en op ons kantoor. Zij verwelkomt je graag en helpt u met al je bankzaken.
Joke Hol-van de Kamp

Joke Hol-van de Kamp

Voor velen in Lunteren is Joke een bekend gezicht. Heb je vragen over je verzekeringen of bankzaken? Zij neemt graag de tijd om je alles uit te leggen.
Jurjen van Esch

Jurjen van Esch

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Jurjen is een all-round adviseur. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke financiering of verzekering. Hij adviseert en begeleidt u met veel plezier.
Sharon  Regeer

Sharon Regeer

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Sharon is het aanspreekpunt voor hypotheken van ons kantoor in Barneveld. Daarnaast geeft zij advies op het gebied van verzekeringen. Een afspraak op ons kantoor in Lunteren is ook mogelijk!

Best passende product

Doordat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers in Nederland, kunnen wij voor je de beste en meest passende producten selecteren. Je mag van ons een kwalitatief goed advies verwachten en je kan erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen.

Verzekeringen

Je kan bij ons terecht voor zowel privé als bedrijfsmatige verzekeringen. Wij willen je ontzorgen door samen met je je wensen en doelstellingen in kaart te brengen, zodat wij je vervolgens een passende oplossing aan kunnen bieden. Ook in de periode erna gaan wij regelmatig samen met je na of je verzekeringen nog steeds aansluiten op je persoonlijke situatie.

Hypotheken

Wij adviseren je graag over je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs begeleiden je gedurende het gehele hypotheektraject. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je hypotheek ook in de toekomst optimaal bij je past!

Bankzaken

Wij bieden je het complete productenpakket van RegioBank, waarvoor wij exclusief bemiddelen. Alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur zoals wij. Wij staan voor je klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service.

Wij lichten graag onze dienstverlening toe tijdens een persoonlijk gesprek. Heb vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!