Witte kerk in centrum van Veenendaal, RegioBank in Veenendaal

DBA advies Veenendaal

Vanuit ons kantoor aan de Brouwersgracht in Veenendaal staan wij voor je klaar op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Bij ons staat klant- en servicegerichtheid met oog voor het menselijke aspect voorop. Met een persoonlijke en laagdrempelige benadering willen wij langdurige relaties opbouwen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lisette Roelofsen

Lisette Roelofsen

adviseur bankzaken
Gonny Zumbrink

Gonny Zumbrink

adviseur verzekeringen en bankzaken
René Baars

René Baars

adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Wim Lodder

Wim Lodder

adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken

Best passende product

Doordat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers in Nederland, kunnen wij voor jou de beste en meest passende producten selecteren. Je mag van ons een kwalitatief goed advies verwachten en je kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen.

Verzekeringen

Je kunt bij ons terecht voor zowel privé als bedrijfsmatige verzekeringen. Wij willen je ontzorgen door samen met jou je wensen en doelstellingen in kaart te brengen, zodat wij je vervolgens een passende oplossing aan kunnen bieden. Ook in de periode erna gaan wij regelmatig samen met je na of je verzekeringen nog steeds aansluiten op je persoonlijke situatie.

Hypotheken

Wij adviseren je graag over je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs begeleiden je gedurende het gehele hypotheektraject. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je hypotheek ook in de toekomst optimaal bij je past!

Bankzaken

Wij bieden je het complete productenpakket van RegioBank, waarvoor wij exclusief bemiddelen. Alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur zoals wij. Wij staan voor je klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service.

Wij lichten graag onze dienstverlening toe tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!