Kinderboerderij in Uitgeest - omgeving van De Groot Financiële Dienstverlening B.V.

De Groot Financiële Dienstverlening B.V.

Op steenworp afstand van het Binnenmeer staat het kantoor van De Groot Financiële Dienstverlening. Bij alles wat de adviseurs doen, staat één ding centraal: persoonlijk contact met de klant. Want alleen door goed naar je te luisteren, weten ze wat je écht nodig heeft.

‘Ik heb nog zakengedaan met je grootvader’, hoort directeur Peter de Groot weleens van mede-Uitgeesters. Het tovert altijd een grote glimlach op zijn gezicht. Het kantoor is namelijk een heus familiebedrijf. Ooit startte de opa van Peter met makelaardij en adviezen over verzekeringen en hypotheken, maar tegenwoordig bemiddelen de medewerkers ook exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ronald van den Booren

Ronald van den Booren

Peter de Groot

Peter de Groot

Martin Hollenberg

Martin Hollenberg

Iris Careford

Iris Careford

Angelique Thamm

Angelique Thamm

Aranka Háry

Aranka Háry

Alle tijd

Wat het bedrijf zo uniek maakt binnen Uitgeest? Dat je altijd een vast contactpersoon krijgt die er alles aan doet om je te leren kennen. Geen vraag is te moeilijk. Wil je meer weten over hypotheken of zoek je hulp bij het installeren van de RegioBank-app? Je adviseur maakt graag tijd voor je vrij. Een afspraak maken is niet eens nodig; je kan gewoon binnenlopen.

Het totale plaatje

Het kantoor biedt dus een breed scala aan diensten. Wie bijvoorbeeld een huis wil verkopen via de makelaarsdiensten van het kantoor, krijgt meteen advies over de afwikkeling van de financiën en de verzekeringen. Zo hoef je geen informatie in te winnen bij verschillende partijen.

Oog voor de buurt

Wist je trouwens dat De Groot Financiële Dienstverlening graag buurtzaam werkt? Dat wil zeggen dat ze veel over heeft voor de gemeente. Zo prijkt de naam van het kantoor al jaren op de voetbalshirts van FC Uitgeest. Ook sponsoren ze het plaatselijke openluchtzwembad en doen ze graag mee aan leuke braderieën.