De Vos Financiele Diensten BV

Het kantoor van De Vos valt direct op tussen de woonhuizen aan de Prins Bernhardstraat in Ooltgensplaat. De Vos Financiële Diensten staat bekend om haar persoonlijke betrokkenheid. De adviseurs kennen hun klanten, waardoor zij hen goed kunnen adviseren over hun financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Richard de Vos

Richard de Vos

Eigenaar
Wij streven ernaar om onze relaties financieel te ontzorgen door een brede financiële dienstverlening onder één dak aan te bieden.
Foto van Jolanda Diepenhorst

Jolanda Diepenhorst

Adviseur RegioBank en verzekeringen
Adriaan Osseweijer

Adriaan Osseweijer

Hypotheekadviseur
Ik adviseer klanten al 35 jaar met veel plezier over hypotheken en particuliere verzekeringen. Door deze jarenlange ervaring ken ik veel verschillende geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen, waardoor ik u optimaal kan adviseren.
Dennis Hoke

Dennis Hokke

Salarisadministrateur
U kunt bij mij terecht voor de totale ontzorging van uw salarisadministratie. Daarnaast help ik u graag bij het voeren van een efficiënte boekhoudadministratie.
Tom Pipping

Tom Pipping

Bedrijfsadministrateur MKB
Ik vind het leuk om altijd klaar te staan voor de klant door vragen snel te beantwoorden, en te helpen bij het oplossen van problemen.
Arda Waakop Reijers

Arda Waakop Reijers

Adviseur particuliere verzekeringen
Het allerleukste aspect aan mijn werk is en blijft het persoonlijke contact met de klant.
Justin Moerland

Justin Moerland

Bedrijfsadministrateur MKB
Mijn drijfveer is u te ontzorgen op het gebied van administratie, jaarrekeningen en aangiften zodat u zich kunt focussen op uw core business.
Huib-Jan Bom

Huib-Jan Bom

Adviseur verzekeringen
Verzekeren is een kwestie van vertrouwen. Samen op zoek naar een passende verzekeringsoplossing voor uw onderneming.

De deur staat altijd open

Buurtbewoners weten het kantoor van De Vos al vijftig jaar goed te vinden. Ze weten dat de deur altijd openstaat voor financiële vragen. De aanloop is dan ook groot. Oprichter en voormalig eigenaar Wim de Vos droeg het bedrijf in 2011 over aan zijn zoon Richard. Met een team van negen adviseurs is De Vos uitgegroeid tot dé persoonlijke financieel adviseur in de regio. Als onafhankelijk adviseur helpen zij u met het afsluiten van de best passende hypotheek of verzekering.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Sinds de start van het bedrijf in 1970 is De Vos ook Zelfstandig Adviseur van  RegioBank. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten. Door deze samenwerking heeft u al uw financiën onder één dak. Wel zo overzichtelijk.

Kleinschalig

Klanten vinden het kleinschalige karakter van de financieel dienstverlener fijn. Hier kent u uw adviseur persoonlijk. De lijntjes zijn kort. Wilt u iets veranderen op het gebied van uw hypotheek, verzekering of betaalrekening? Dan kunt u gelijk bij De Vos binnenstappen en een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Het gemak van alles onder één dak

De financiële administratie voor zowel particuliere als zakelijke klanten is een belangrijk onderdeel van het takenpakket van De Vos. Veel particulieren vinden het bijvoorbeeld prettig om de belastingaangifte uit te besteden. Zakelijke klanten vragen De Vos graag voor hun jaarrekeningen, btw-aangiften en salarisadministratie. Ook voor hypotheken en verzekeringen, zowel particulier als zakelijk, bent u bij De Vos aan het juiste adres. Zo ervaart u zelf het gemak van al uw financiële zaken onder één dak!