Bedrijfspand van De Vos in Ooltgensplaat

De Vos Financiele Diensten BV

Het kantoor van De Vos valt direct op tussen de woonhuizen aan de Prins Bernhardstraat in Ooltgensplaat. De Vos Financiële Diensten staat bekend om haar persoonlijke betrokkenheid. De adviseurs kennen hun klanten, waardoor zij hen goed kunnen adviseren over hun financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Richard de Vos

Richard de Vos

Eigenaar
Wij streven ernaar om onze relaties financieel te ontzorgen door een brede financiële dienstverlening onder één dak aan te bieden.
Justin Moerland

Justin Moerland

Bedrijfsadministrateur MKB
Mijn drijfveer is jou te ontzorgen op het gebied van administratie, jaarrekeningen en aangiften zodat je je kunt focussen op de core business.
Dennis Hokke

Dennis Hokke

Salarisadministrateur
Je kunt bij mij terecht voor de totale ontzorging van je salarisadministratie. Daarnaast help ik je graag bij het voeren van een efficiënte boekhoudadministratie.
Tom Pipping

Tom Pipping

Bedrijfsadministrateur MKB
Ik vind het leuk om altijd klaar te staan voor de klant door vragen snel te beantwoorden, en te helpen bij het oplossen van problemen.
Adriaan Osseweijer

Adriaan Osseweijer

Hypotheekadviseur
Ik adviseer klanten al 35 jaar met veel plezier over hypotheken en particuliere verzekeringen. Door deze jarenlange ervaring ken ik veel verschillende geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen, waardoor ik je optimaal kan adviseren
Arda Waakop Reijers

Arda Waakop Reijers

Adviseur particuliere verzekeringen
Het allerleukste aspect aan mijn werk is en blijft het persoonlijke contact met de klant.
Huib-Jan Bom

Huib-Jan Bom

Adviseur verzekeringen
Verzekeren is een kwestie van vertrouwen. Samen op zoek naar een passende verzekeringsoplossing voor je onderneming.
Jolanda Diepenhorst

Jolanda Diepenhorst

Adviseur RegioBank en verzekeringen

De deur staat altijd open

Buurtbewoners weten het kantoor van De Vos al vijftig jaar goed te vinden. Ze weten dat de deur altijd openstaat voor financiële vragen. De aanloop is dan ook groot. Oprichter en voormalig eigenaar Wim de Vos droeg het bedrijf in 2011 over aan zijn zoon Richard. Met een team van negen adviseurs is De Vos uitgegroeid tot dé persoonlijke financieel adviseur in de regio. Als onafhankelijk adviseur helpen zij je met het afsluiten van de best passende hypotheek of verzekering.

Zelfstandig adviseur van RegioBank

Sinds de start van het bedrijf in 1970 is De Vos ook zelfstandig adviseur van  RegioBank. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten. Door deze samenwerking heb je al je financiën onder één dak. Wel zo overzichtelijk.

Kleinschalig

Klanten vinden het kleinschalige karakter van de financieel dienstverlener fijn. Hier ken je jouw adviseur persoonlijk. De lijntjes zijn kort. Wil je iets veranderen op het gebied van je hypotheek, verzekering of betaalrekening? Dan kun je gelijk bij De Vos binnenstappen en een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Het gemak van alles onder één dak

De financiële administratie voor zowel particuliere als zakelijke klanten is een belangrijk onderdeel van het takenpakket van De Vos. Veel particulieren vinden het bijvoorbeeld prettig om de belastingaangifte uit te besteden. Zakelijke klanten vragen De Vos graag voor hun jaarrekeningen, btw-aangiften en salarisadministratie. Ook voor hypotheken en verzekeringen, zowel particulier als zakelijk, ben je bij De Vos aan het juiste adres. Zo ervaar je zelf het gemak van al je financiële zaken onder één dak!