De omgeving van De Vries Verzekeringen V.O.F., RegioBank in Monster

De Vries Verzekeringen V.O.F.

Welkom bij De Vries Verzekeringen. Bij ons heeft u al uw geldzaken onder één dak: verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Op zoek naar financieel advies? De Vries Verzekeringen is een modern advieskantoor met ouderwetse service!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sietske de Vries

Sietske de Vries

Adviseur Bankzaken
Sietske richt zich binnen het kantoor van De Vries Verzekeringen op bankzaken. Zowel voor uzelf als uw bedrijf bent u bij Sietske aan het goede adres.
Hennie de Vries

Hennie de Vries

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Hennie adviseert u over uw verzekeringen en bankzaken. Ook staat Hennie voor de klas in de Week van het Geld en het hele jaar door met Eurowijs. Want jong geleerd is oud gedaan.
Martin de Kuyper

Martin de Kuyper

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Binnen De Vries Verzekeringen richt Martin zich op verzekeringen en bankzaken. Met ruim 20 jaar ervaring voorziet hij u graag van een advies op maat.
Wim Hofland

Wim Hofland

Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
Wim richt zich op verzekeringen en hypotheekadvies. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring met hypotheekadvies. Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw be-staande hypotheek oversluiten? Wim helpt u graag.
Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
Binnen De Vries Verzekeringen richt ook Martijn zich op verzekeringen en hypotheekadvies. Al ruim 25 jaar bent u bij Martijn aan het goede adres voor een totaal financieel advies, voor uzelf en uw bedrijf.

Alles onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Bij ons kunt u terecht voor al uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Ook geven wij hypotheekadvies. Wij bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past en begeleiden de hypotheekaanvraag van begin tot eind. Wilt u ook uw bankzaken goed geregeld hebben? Bij ons heeft u al uw geldzaken onder één dak.

Modern advieskantoor met ouderwetse service

Wij zijn een lokaal betrokken bedrijf in hart en nieren. Sinds 1975 zijn wij een vertrouwd gezicht in Monster en omstreken. Wij zijn actief in de buurt en willen bijdragen aan de financiële weerbaarheid van onze klanten. Op zoek naar financieel advies? De Vries Verzekeringen is een modern advieskantoor met ouderwetse service!