De omgeving van De Vries Verzekeringen V.O.F., RegioBank in Monster

Veldsink-de Vries

Welkom bij De Vries Verzekeringen. Bij ons heeft u al uw geldzaken onder één dak: verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Op zoek naar financieel advies? De Vries Verzekeringen is een modern advieskantoor met ouderwetse service!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sietske de Vries

Sietske de Vries

Adviseur Bankzaken
Sietske richt zich binnen het kantoor van De Vries Verzekeringen op bankzaken. Zowel voor jezelf als je bedrijf ben je bij Sietske aan het goede adres.
Hennie de Vries

Hennie de Vries

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Hennie adviseert je over je verzekeringen en bankzaken. Ook staat Hennie voor de klas in de Week van het Geld en het hele jaar door met Eurowijs. Want jong geleerd is oud gedaan.
Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
Binnen De Vries Verzekeringen richt ook Martijn zich op verzekeringen en hypotheekadvies. Al ruim 25 jaar ben je bij Martijn aan het goede adres voor een totaal financieel advies, voor jezelf en je bedrijf.
Wim Hofland

Wim Hofland

Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
Wim richt zich op verzekeringen en hypotheekadvies. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring met hypotheekadvies. Ben je op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Wim helpt je graag.
Martin de Kuyper

Martin de Kuyper

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Binnen De Vries Verzekeringen richt Martin zich op verzekeringen en bankzaken. Met ruim 20 jaar ervaring voorziet hij u graag van een advies op maat.

Alles onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Bij ons kunt u terecht voor al uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Ook geven wij hypotheekadvies. Wij bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past en begeleiden de hypotheekaanvraag van begin tot eind. Wilt u ook uw bankzaken goed geregeld hebben? Bij ons heeft u al uw geldzaken onder één dak.

Modern advieskantoor met ouderwetse service

Wij zijn een lokaal betrokken bedrijf in hart en nieren. Sinds 1975 zijn wij een vertrouwd gezicht in Monster en omstreken. Wij zijn actief in de buurt en willen bijdragen aan de financiële weerbaarheid van onze klanten. Op zoek naar financieel advies? De Vries Verzekeringen is een modern advieskantoor met ouderwetse service!