De omgeving van Assurantiekantoor Den Otter B.V., RegioBank in Bruchem

Den Otter

Kunt u wat hulp gebruiken bij het regelen van uw financiële zaken? Kom dan even langs bij Assurantiekantoor den Otter b.v. in Bruchem. Wij ondersteunen u graag bij het sluiten van uw hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en bankzaken en het op orde brengen van uw pensioen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

René den Otter

René den Otter

Directeur / eigenaar / Adviseur bedrijven
In 1995 begon René op het Assurantiekantoor van zijn vader. Naast eigenaar, heeft hij ook verstand van verzekeringen en uw RegioBank bankproducten. Een echte allround adviseur dus!
Esmee Penders

Esmee Penders

Esmee is zorgvuldig, klantgericht en kritisch. Ze zet zich graag in voor anderen en pakt ieder vraagstuk met volle overgave op. Met haar jarenlange ervaring in de financiele dienstverlening is ze een deskundig aanspreekpunt voor onze particuliere en zakelijke relaties. In haar vrije tijd staat Esmee graag in de keuken om wat lekkers te bakken.
Anton Schoester

Anton Schoester

Financieel adviseur
Anton is onze financiële man met jarenlange ervaring. Voor al je hypotheek(aan)vragen en andere financiële zaken kun je bij hem terecht. Anton zorgt ervoor dat je niet de deur uit gaat, voor dat alles helemaal duidelijk is uitgelegd op financieel gebied.
Arnette Kreling

Arnette Kreling

Adviseur particulieren
Na afronding van haar opleiding in 2008 is Arnette aan de slag gegaan bij Den Otter. Eerst de polis verwerking, later RegioBank en vervolgens de buitendienst in. Nu adviseert zij de particuliere klanten, mkb-ers en zzp-ers en de RegioBank. Ook de marketing binnen kantoor doet Arnette. Ze zorgt o.a. voor de social media, advertenties en de nieuwsbrieven. In haar vrije tijd speelt ze graag volleybal en is ze actief als bestuurslid bij de plaatselijke Oranjevereniging.
Anja van Steenbergen

Anja van Steenbergen

Schadebehandelaar
Door haar jarenlange ervaring en kennis van zaken is Anja dé aangewezen persoon om bij schade de belangen van de klanten van het Assurantiekantoor te behartigen. En dat doet ze dan ook met verve!
Marjolein Jagers

Marjolein Jagers

Medewerkster binnendienst
Zonder Marjolein kunnen onze zakelijke adviseurs niet zoveel afspraken doen. Marjolein zorgt ervoor dat na elk gesprek alles wordt uitgezocht en verwerkt wat de klant heeft besproken met de adviseur. In haar vrije tijd houdt ze van kunst en cultuur en maakt graag een steden trip.
Ursula van de Werken

Ursula van de Werken

Medewerkster binnendienst
Ursula heeft al veel verschillende functies binnen kantoor vervult. Van medewerker RegioBank tot ondersteuning zakelijk. Op het moment adviseert ze de particuliere klanten, mkb-ers en zzp-ers. Ursula gaat graag wandelen met de hond of fietst een rondje door de regio.
Joost van Engelen

Joost van Engelen

Medewerker binnendienst
Joost weet heel veel van de RegioBank, zowel particulier als zakelijk weet hij veel vragen te beantwoorden. Daarnaast zorgt hij voor de polisverwerking. Hij controleert alle polissen zorgvuldig voor deze naar de klant gaan. Ook Joost kun je op het voetbalveld vinden en speelt dan ook graag een wedstrijd.
Elisabeth Dingemans

Elisabeth Dingemans

Adviseur Bankzaken
In oktober 2019 is Elisabeth het team van Den Otter komen versterken. Elisabeth is dol op cijfers en tijdens haar opleiding HBO bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) en haar vorige funcies in de financiele sector heeft ze ook laten zien goed met cijfers om te kunnen gaan. Daarnaast is ze een klantgerichte regelaar en communiceert ze helder en duidelijk. Hiermee is ze het ideale aanspreekpunt als het gaat om complexe financiele zaken. Om te ontspannen klimt Elisabeth graag op haar paard om een rondje te gaan rijden.
Robert Maas

Robert Maas

Adviseur Bankzaken
Robert is heel wat jaren het gezicht geweest van Iliaz. In 2019 is Iliaz samen gegaan met Den Otter. Hij adviseert zowel particuliere klanten als de zakelijke klanten. Robert is een voetbal- en wielerliefhebber. Hij is een vaste supporter bij het wielrennen waar zijn zoon actief aan deel neemt.
Stan Schreuders

Stan Schreuders

Adviseur Bankzaken
Ook Stan werkt sinds de samenwerking met Iliaz in 2019 met veel plezier bij ons op kantoor. Hij adviseert de particuliere klanten, mkb-ers en zzp-ers maar daarnaast behandeld hij ook een deel van schades die binnen komen. Hij probeert iedere keer weer de schade naar tevredenheid af te wikkelen. Naast het werk is Stan trainer en leider van voetbalteams en is hij voor carnaval mede organisator van het Spreeuwendurp (Alem).
Petra Struijk

Petra Struijk

Petra is onze administratieve duizendpoot. Binnen ons kantoor is zij verantwoordelijk voor alles wat met de RegioBank te maken heeft en verzorgt ze onze eigen administratie. Naast haar werkzaamheden heeft ze in het verleden meerdere bestuursfuncties vervult en leest ze graag een goed boek.

Kunt u wat hulp gebruiken bij het regelen van uw financiële zaken? Kom dan even langs bij Assurantiekantoor den Otter b.v. in Bruchem. Wij ondersteunen u graag bij het sluiten van uw hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en bankzaken en het op orde brengen van uw pensioen.

Wij brengen uw persoonlijke situatie in kaart, zodat we snel kunnen inspelen op eventuele veranderingen in uw leven. Privé én zakelijk.

In de buurt

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn en blijven wij bij u in de buurt gevestigd. Voor het openen van een betaal- en/of spaarrekening staan wij voor u klaar. Desgewenst lichten wij ook de mogelijkheden van Internetbankieren en de Mobiel Bankieren app toe.

Natuurlijk bent u van harte welkom op ons kantoor in Bruchem. Wij beantwoorden met liefde en plezier al uw vragen. Bij Assurantiekantoor den Otter b.v.. krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis! Kom langs bij Assurantiekantoor den Otter b.v. voor een persoonlijk advies.