De omgeving van Den Ouden Assurantien B.V., RegioBank in Nieuwerkerk a/d IJssel

Den Ouden Assurantien B.V.

Al bijna vijftig jaar zijn we het adres in Nieuwerkerk a/d IJssel voor al je verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken. Wij begrijpen dat deze zaken niet altijd even makkelijk zijn, maar wel zeer belangrijk. Daarom helpen we je graag. Bij ons kun je terecht voor schadeverzekeringen, pensioenen, financieel advies op maat en we zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dat betekent dat we het hele pakket financiële dienstverlening kunnen aanbieden, waarbij we exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Teun Willem  den Ouden

Teun Willem den Ouden

Directeur
Sinds 1987 zit ik in het vak. Dagelijks zoek ik naar een gepaste oplossing voor onze klant. Dat doe ik met veel plezier!
Eelke Wichers

Eelke Wichers

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Bij mij kun je terecht voor het maken van de juiste keuze voor je hypotheek en verzekering. Ik adviseer je daar graag in!
Louise Boudestijn

Louise Boudestijn

Polisbeheer particuliere verzekeringen
Ik heb veel telefonisch contact met de klant. Samen zoeken we naar een passende oplossing en dat doe ik al ruim 25 jaar met veel plezier.

Uitgebreid en persoonlijk

We werken met een team waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Met veel kennis en ervaring, waarvan sommigen al 30 jaar in dienst, staat iedereen voor klanten klaar. Dat is wel zo prettig voor je. Zo weet je precies bij wie je terecht kunt met al je vragen. Dat begint natuurlijk bij een gesprek om je persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat de best passende oplossing is. Ook als de zaken geregeld zijn, houden we contact met de klant en staat onze deur open.

Samen

Voor ons ben je het belangrijkst. We zorgen er dan ook voor dat je altijd een goed gevoel hebt bij je financiële zaken. Doordat we veel klanten inmiddels persoonlijk kennen, weten we van hen hoe hun situatie is en waar we ze bij kunnen helpen. Maar ook als je hier voor het eerst binnenstapt, willen we dat je met een goed gevoel weer de deur uitgaat. Loop gerust eens binnen, samen komen we er wel uit! We maken werk van goed advies!