De omgeving van Deterink Financiële Diensten B.V., RegioBank in Denekamp

Deterink Financieel Advies

Met 30 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Bij Deterink weten we dat zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je graag beter leren kennen. Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Kom gerust langs bij een van onze kantoren in Tubbergen, Geesteren of Denekamp.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Mathilde Hofstee-Westerhof

Mathilde Hofstee-Westerhof

Adviseur RegioBank
Wat ik heel fijn vind is dat de klant hier zomaar binnen kan lopen op elk moment van de dag. Betrokkenheid, dichtbij en persoonlijke aandacht dat is voor mij de meerwaarde. Met 35 jaar bankervaring kan ik één ding zeggen: ik wil de klant centraal stellen!
Elke  Visschedijk-Nieuwe Weme

Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

Ondersteuner Particulieren / Adviseur Bankzaken
Het laagdrempelige van ons kantoor is waar ik trots op ben. De deze wijze waarop ik de klant kan en mag bedienen met financiële zaken en het vertrouwen van de klant te krijgen maakt mij blij!
Asly  Veldhof-Leusenkamp

Asly Veldhof-Leusenkamp

Adviseur RegioBank
De kracht van ons bedrijf is om met een open en toegankelijke houding het vertrouwen van onze klanten te winnen. Samen voor het beste resultaat gaan, dat is wat mij het meest trots maakt!
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur Hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u en uw situatie graag kennen!
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Adviseur Hypotheken
Kunt u uw maandelijkse lasten nog betalen als uw partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat geeft mij energie!

Oprechte zekerheid maken we samen

Door samen te kijken naar jouw situatie brengen we de financiële risico’s in beeld. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico's je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij je passen. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Door te kijken naar het leven achter de risico’s

Deterink biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw unieke leven is de basis voor onze werkzaamheden. Door te investeren in lange vertrouwensrelaties kennen we onze klanten en dat is nodig om een passend advies te kunnen geven.

Zekerheid gemaakt voor het leven

Jouw leven is uniek en verandert door de jaren heen. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weten wij wie je bent, in welke levensfase je zit en wat je belangrijk vindt.