De omgeving van Deterink Financiële Diensten B.V., RegioBank in Geesteren

Deterink Financieel Advies

Met 30 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Bij Deterink weten we dat zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je graag beter leren kennen. Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Kom gerust langs bij een van onze kantoren in Tubbergen, Geesteren of Denekamp

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Simone  Zekhuis-Kamphuis

Simone Zekhuis-Kamphuis

Adviseur RegioBank
Door mensen het gemak te bieden om bij ons naar binnen te lopen en persoonlijke aandacht te geven, kunnen wij samen veel voor onze klanten betekenen. Daar geloof ik in!
Elise Scherphof

Elise Scherphof

Adviseur RegioBank
Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.
Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Ralph Geerdink

Ralph Geerdink

Financieel adviseur particulieren
Als financieel adviseur krijg ik energie van het volledig ontzorgen van particulieren en ondernemers op financieel gebied. Het vertrouwen krijgen van klanten is wat mij drijft.
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur Hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u en uw situatie graag kennen!
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Financieel adviseur particulieren
Kunt u uw maandelijkse lasten nog betalen als uw partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat geeft mij energie!
Raymond  Broenink

Raymond Broenink

Adviseur zakelijke relaties
Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat geef. Ik adviseer zowel bedrijven als particulieren over verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Oprechte zekerheid maken we samen

Door samen te kijken naar jouw situatie brengen we de financiële risico’s in beeld. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico's je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij je passen. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Door te kijken naar het leven achter de risico’s

Deterink biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw unieke leven is de basis voor onze werkzaamheden. Door te investeren in lange vertrouwensrelaties kennen we onze klanten en dat is nodig om een passend advies te kunnen geven.

Zekerheid gemaakt voor het leven

Jouw leven is uniek en verandert door de jaren heen. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weten wij wie je bent, in welke levensfase je zit en wat je belangrijk vindt.