De omgeving van Deterink Financiële Diensten B.V., RegioBank in Geesteren

Deterink Financieel Advies

Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken, groeiden ze flink.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Simone  Zekhuis-Kamphuis

Simone Zekhuis-Kamphuis

Adviseur Bankzaken
Door mensen het gemak te bieden om bij ons naar binnen te lopen en persoonlijke aandacht te geven, kunnen wij samen veel voor onze klanten betekenen. Daar geloof ik in!
Elise Scherphof

Elise Scherphof

Adviseur Bankzaken
Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.
Peter Postel

Peter Postel

Adviseurs Hypotheken
Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Ralph Geerdink

Ralph Geerdink

Adviseur Particulieren
Ik help particulieren en ZZP-ers met hun financiële vraagstukken op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Wederzijds vertrouwen, dat is de basis van een goede relatie.
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur Hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u en uw situatie graag kennen!
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Adviseur Hypotheken
Kunt u uw maandelijkse lasten nog betalen als uw partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat geeft mij energie!
Raymond  Broenink

Raymond Broenink

Adviseur Zakelijk
Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat geef. Ik adviseer zowel bedrijven als particulieren over verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken, groeiden ze flink.

Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren een team van 25 medewerkers voor u klaar. Jean Paul Deterink nam in 2007 de bezielende leiding van het familiebedrijf over. Deterink groeide verder en specialiseerde zich, zonder uit het oog te verliezen waar het bij Deterink om draait: u zo ondersteunen bij het regelen van uw financiële diensten dat u er geen omkijken naar heeft, maar er wel op terug kunt vallen wanneer nodig.

Samen zorgen voor zekerheid

Ieder mens is uniek en elk bedrijf is anders. Om u zekerheid te kunnen bieden, vragen wij ons allereerst af wat u bezig houdt. Uw manier van leven en werken is ons uitgangspunt. We kijken naar uw risico’s en bepalen samen welke aanpak het best past.

Wat kunt u zelf doen om deze risico’s te verminderen? Laat uw situatie het toe om bepaalde risico’s te dragen? Welke risico’s kunt u beter wel verzekeren? Door deze vragen te stellen, leren we u beter kennen.

Financiële zekerheid voorop

Financiële zekerheid geeft u vrijheid en rust. Onze erkende financieel adviseurs begrijpen als geen ander dat financiële producten moeten passen bij de fase waarin u zich bevindt. Uw eerste woning financieren vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan een lening voor een verbouwing, nieuwbouwproject of tweede (vakantie)huis. Met uw omstandigheden, wensen en verwachtingen als uitgangspunt zoeken wij naar de best passende oplossing. We werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor uw verzekeringen en hypotheek garanderen wij u een onafhankelijk en persoonlijk advies. Door onze oprechte en openhartige benadering, weet u precies waar u aan toe bent.

Uw bankzaken geregeld bij u in de buurt

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, mét persoonlijk advies! Of het nu gaat om een betaal- of  spaarrekening voor u zelf of uw kind; bij onze vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren kunt u zonder afspraak binnenlopen voor al uw vragen en het opnemen of storten van contant geld. Gemak dient de mens!