De omgeving van Deterink Financiële Diensten B.V., RegioBank in Tubbergen

Deterink Financieel Advies

Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken, groeiden ze flink.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wendy Nijkamp-Lammertink

Wendy Nijkamp-Lammertink

Adviseur Bankzaken
Onze klant staat altijd centraal en daar word ik gelukkig van. Voorheen werkte ik bij een grote bank, waar aandacht niet zo belangrijk is. Dat is bij Deterink gelukkig heel anders!
Chantal  Wentrup-Trentelman

Chantal Wentrup-Trentelman

adviseur Bankzaken
Dat mensen uit mijn eigen leefomgeving mij hun financiële zaken toevertrouwen; daar krijg ik energie van! Ik help zowel bedrijven als particulieren met hun financiële vraagstukken.
Elise Scherphof

Elise Scherphof

Adviseur Bankzaken
Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.
Richard Oude Luttikhuis

Richard Oude Luttikhuis

Adviseur Zakelijk
Als bedrijven adviseur daag ik ondernemers graag uit om risico’s op een heldere en duidelijke manier in beeld te krijgen en samen de continuïteit van de onderneming en de ondernemer te waarborgen.
Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Ralph Geerdink

Ralph Geerdink

Adviseur Particulieren
Ik help particulieren en ZZP-ers met hun financiële vraagstukken op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Wederzijds vertrouwen, dat is de basis van een goede relatie.
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur Hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring met hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u en uw situatie graag kennen.
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Adviseur Hypotheken
Kunt u uw maandelijkse lasten nog betalen als uw partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat bied ik u!
Raymond Broenink

Raymond Broenink

Adviseur Zakelijk
Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat geef. Ik adviseer zowel bedrijven als particulieren over verzekeringen, hypotheken en bankzaken.
Arjan Laarman

Arjan Laarman

Adviseur Zakelijk
Als adviseur zakelijk zoek ik samen met de ondernemer naar een heldere oplossing voor bedrijfsrisico's die men niet kan of wil dragen. Middels een persoonlijk advies help ik de ondernemer bij het voorkomen en beperken van risico's in de vorm van een passende verzekering. Mijn rol is om ervoor te zorgen dat de risico's die u laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven.

Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken, groeiden ze flink.

Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren een team van 25 medewerkers voor u klaar. Jean Paul Deterink nam in 2007 de bezielende leiding van het familiebedrijf over. Deterink groeide verder en specialiseerde zich, zonder uit het oog te verliezen waar het bij Deterink om draait: u zo ondersteunen bij het regelen van uw financiële diensten dat u er geen omkijken naar heeft, maar er wel op terug kunt vallen wanneer nodig.Samen zorgen voor zekerheidIeder mens is uniek en elk bedrijf is anders. Om u zekerheid te kunnen bieden, vragen wij ons allereerst af wat u bezig houdt. Uw manier van leven en werken is ons uitgangspunt. We kijken naar uw risico’s en bepalen samen welke aanpak het best past. Wat kunt u zelf doen om deze risico’s te verminderen? Laat uw situatie het toe om bepaalde risico’s te dragen? Welke risico’s kunt u beter wel verzekeren? Door deze vragen te stellen, leren we u beter kennen. Financiële zekerheid vooropFinanciële zekerheid geeft u vrijheid en rust. Onze erkende financieel adviseurs begrijpen als geen ander dat financiële producten moeten

passen bij de fase waarin u zich bevindt. Uw eerste woning financieren vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan een lening voor een verbouwing, nieuwbouwproject of tweede (vakantie)huis. Met uw omstandigheden, wensen en verwachtingen als uitgangspunt zoeken wij naar de best passende oplossing. We werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor uw verzekeringen en hypotheek garanderen wij u een onafhankelijk en persoonlijk advies. Door onze oprechte en openhartige benadering, weet u precies waar u aan toe bent.

Uw bankzaken geregeld bij u in de buurt

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, mét persoonlijk advies! Of het nu gaat om een betaal- of  spaarrekening voor u zelf of uw kind; bij onze vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren kunt u zonder afspraak binnenlopen voor al uw vragen en het opnemen of storten van contant geld. Gemak dient de mens!