De omgeving van Dijkhof & Partners, RegioBank in Losser

Dijkhof & Partners

Sinds december 2014 is Dijkhof & Partners ook zelfstandig adviseur van RegioBank in Losser.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jacqueline Elmas

Jacqueline Elmas

Met ontzettend veel plezier help ik je bij het vinden van een passende hypotheek! Ook voor een bedrijfshypotheek ben je bij mij aan het juiste adres!
Maureen Muller

Maureen Muller

Erkend onafhankelijk hypotheekadviseur
Altijd binnen 24 uur een reactie met betrekking tot al je hypotheek en inkomens/vermogens vragen. Tevens verkoop ik snel en goed je woning!
Christian  Dijkhof

Christian Dijkhof

Eigenaar en directeur Dijkhof & Partners l Erkend hypotheekadviseur l Assurantie adviseur Zakelijk
Voor mij staat persoonlijk contact voorop. Wij zorgen dat je je bij ons thuis voelt en denken mee; van A (aansprakelijkheidsverzekering) tot Z (zakelijke rekening).

We ontvingen hartverwarmende reacties van bewoners uit Losser bij de opening destijds; ‘Wat fijn dat er eindelijk een partij die bankzaken aanbiedt bijkomt, in plaats van dichtgaat. En wat heerlijk dat je hier gewoon naar binnen kunt lopen, zonder afspraak.’

Persoonlijke manier geholpen

De inwoners, maar ook de lokale bedrijven weten ons inmiddels te vinden en worden op een persoonlijke manier geholpen. Je kent je adviseur en je adviseur kent jou. Geen keuzemenu dus, of lange wachttijden als je ons belt. Direct contact en antwoord op je vragen, dat is waar wij voor staan. Een service die wij overigens heel normaal vinden. Of het nu gaat over het openen van een rekening of Mijn RegioBank, over geld storten of wanneer je behoefte hebt aan advies.  

Wil je meer weten over onze diensten? Kom langs! Wij zijn gevestigd aan de Gronausestraat 13 in Losser.