De omgeving van Dolmans Groep Financiële Dienstverlening, RegioBank in Bunde

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Dolmans Groep Financiële Dienstverlening

De kracht van Dolmansgroep uit Bunde? Klanten écht leren kennen en ze vervolgens met advies op maat verder helpen. Omdat elke medewerker zich betrokken voelt bij alle klanten, treft u altijd een bekent gezicht als u binnenstapt voor advies of een praatje.

De medewerkers van Dolmansgroep adviseren over meer dan alleen verzekeringen en hypotheken. Ze handelen ook belastingzaken af. En als Zelfstandig Adviseur bemiddelt het kantoor al jaren exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Met al deze diensten is het kantoor inmiddels een begrip in Bundel.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

In de familie

Wist u trouwens dat Dolmansgroep een echt familiebedrijf is? De broers Arno en Giel delen het bestuur samen met hun vader, die het bedrijf heeft opgezet. Waarom de twee broers ook bij het kantoor wilden? Omdat ze energie krijgen van mensen helpen vanuit hun eigen expertise.

Documenten naar kantoor

De meeste vragen van RegioBank-klanten gaan over internetbankieren. Geen probleem, vinden de adviseurs. Ze helpen graag met het instellen van alle functionaliteiten. Het enige wat u hoeft te doen, is de benodigde documenten meenemen. Het kantoor heeft trouwens een van de weinige kasfuncties binnen het dorp! Iets waar buurtbewoners erg blij mee zijn als ze contant geld willen storten.

Midden in het dorp

Overigens laat Dolmansgroep zich graag zien in Bunde. Zo heeft het kantoor altijd een stand op de jaarlijkse braderie en sponsort ze met liefde zo’n beetje elke vereniging in het dorp – van de seniorenvereniging tot de judo- en de carnavalsvereniging. Kijk dus goed om u heen, want u kunt het logo van RegioBank op de leukste plekken tegenkomen.