De omgeving van Dolmans Groep Financiële Dienstverlening, RegioBank in Bunde

Dolmans Groep Financiële Dienstverlening

De kracht van Dolmans Groep uit Bunde? Klanten écht leren kennen en ze vervolgens met advies op maat verder helpen. Omdat elke medewerker zich betrokken voelt bij alle klanten, treft u altijd een bekend gezicht als u binnenstapt voor advies of een praatje.

De medewerkers van Dolmans Groep adviseren over meer dan alleen kredieten, verzekeringen, pensioensparen en hypotheken. Ze handelen ook belastingzaken af en verzorgen de boekhouding voor MKB’ers. En het kantoor bemiddelt al jaren exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jorge Dolmans

Jorge Dolmans

Giel Dolmans

Giel Dolmans

Arno Dolmans

Arno Dolmans

Patricia van Laar

Patricia van Laar

Marian Stoffels

Marian Stoffels

Linda Janssen

Linda Janssen

In de familie

Wist u trouwens dat Dolmans Groep een echt familiebedrijf is? De broers Arno en Jorge delen het bestuur samen met hun vader, die het bedrijf heeft opgezet. Waarom de twee broers ook bij het kantoor wilden? Omdat ze energie krijgen van mensen helpen vanuit hun eigen expertise.

Op elk vraag een antwoord

De vragen waar RegioBank-klanten mee zitten, kunnen over van alles gaan. Denk bijvoorbeeld aan spaarplannen maken, het openen van rekeningen of aan internetbankieren. Geen probleem, Dolmans Groep heeft alle kennis in huis om deze vragen te beantwoorden. Zo weten klanten zeker dat hun financiële zaken optimaal zijn geregeld.

Midden in het dorp

Overigens laat Dolmans Groep zich graag zien in Bunde. Zo heeft het kantoor altijd een stand op de jaarlijkse braderie en sponsort ze met liefde meerdere verenigingen in het dorp – van de seniorenvereniging tot de judo- en de carnavalsvereniging.