Erdman Makelaardij

Je vindt ons kantoor sinds 2007 aan de rand van Ter Apel. Sinds die tijd zijn wij niet alleen op financieel gebied ondernemend. Het echtpaar Erdman is al tientallen jaren actief in onder meer de ondernemingsvereniging als de handelsvereniging. Wij vinden de gemeenschap erg belangrijk en dragen daarom graag ons steentje bij.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Peter Erdman

Peter Erdman

Financieel adviseur, Register Makelaar, Erkend Hypotheekadviseur, Risk Management Consultant
Met mijn kennis kan ik op alle fronten informatie en advies geven. Ik creëer graag duidelijkheid bij de klanten zodat ze direct weten waar ze aan toe zijn. En dit doe ik met veel plezier.
Linda Erdman

Linda Erdman

Financieel adviseur, Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk en Particulier, Assistent Makelaar
Karin Buseman

Karin Buseman

Financieel adviseur, Erkend Hypotheekadviseur
Met mijn positiviteit en plezier in het vak probeer ik de zaken niet alleen inzichtelijk te maken voor de klant, maar ze ook op hun gemak te laten voelen. Ik verkies humor boven lastig jargon.
Bianca Klasens

Bianca Klasens

Verzekeringsadviseur Particulier, Adviseur Bankzaken
Nan Visscher

Nan Visscher

Verzekeringsadviseur Particulier, Adviseur Bankzaken
Sharona Wendels

Sharona Wendels

Verzekeringsadviseur Particulier, Adviseur Bankzaken
Sinds februari 2018 ben ik bij Erdman Makelaardij werkzaam als verzekeringsadviseur en adviseur RegioBank. Ik zie je graag eens bij ons op kantoor!
Daniël Erdman

Daniël Erdman

Makelaar

Vertrouwd en overzichtelijk

Wij zijn natuurlijk niet alleen gericht op de toekomst van Ter Apel, maar ook op je financiële vooruitzicht. Wij bieden een totaalpakket zodat je al je zaken onder één dak heeft geregeld. Daarnaast staat je vertrouwde aanspreekpunt altijd voor je klaar. Als zelfstandig adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor makelaardij, hypotheken en verzekeringen, zowel in privé als zakelijk.

Ook in het weekend

Dankzij ons brede takenpakket kun je voor al je financiële zaken bij ons terecht. Zit je bijvoorbeeld in een scheidingssituatie, dan is het logisch dat je ook vragen hebt over de hypotheek. Door onze brede kennis kunnen we direct een andere afslag nemen en je voorzien van gedegen advies dat jou verder helpt. En heb je in het weekend een vraag? Ook dan staan wij je graag via de mail te woord. Want na vrijdagmiddag vijf uur lopen de belangrijke zaken gewoon door.