De omgeving van Faber For Finance B.V., RegioBank in Nieuwegein

Faber For Finance B.V.

Bij Faber For Finance treft u een gedreven team, met verstand van zaken!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jeffrey Faber

Jeffrey Faber

Eigenaar
Ik ben directeur van Faber For Finance, hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ik verzeker u: ik heb oog voor uw belangen!
René Hansen

René Hansen

Erkend Hypotheekadviseur
Als Erkend Hypotheekadviseur help ik u op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze voor de hypotheek van uw woning.

Bij Faber For Finance treft u een gedreven team, met verstand van zaken!

Uw hypotheek

Een hypotheek of lening afsluiten is een belangrijke beslissing, zowel privé als zakelijk. Die maakt u liever met een vertrouwd persoon aan uw zijde. Iemand die oog heeft voor uw belangen. Iemand met verstand van zaken. Faber For Finance is uw betrouwbare hypotheekadviseur in Nieuwegein.

Een verantwoorde keuze

Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en proactief. Zij helpen u op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze. Daarbij staat u bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen en gaan hier gedreven mee aan de slag. We doen er alles aan om u optimaal te bedienen.

Uw bankzaken goed geregeld

Sparen en betalen; u kunt ook al uw bankzaken bij ons regelen. Faber For Finance is Zelfstandig Adviseur van RegioBank, die voorziet in privé- en zakelijke betaalrekeningen en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes.