De omgeving van Faber For Finance B.V., RegioBank in Nieuwegein

Faber For Finance B.V.

Bij Faber For Finance tref je een gedreven team, met verstand van zaken!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jeffrey Faber

Jeffrey Faber

Eigenaar
Ik ben directeur van Faber For Finance, hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider en zelfstandig adviseur van RegioBank. Ik verzeker je: ik heb oog voor jouw belangen!
René Hansen

René Hansen

Erkend Hypotheekadviseur
Als Erkend Hypotheekadviseur help ik je op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze voor de hypotheek van je woning.

Je hypotheek

Een hypotheek of lening afsluiten is een belangrijke beslissing, zowel privé als zakelijk. Die maak je liever met een vertrouwd persoon aan je zijde. Iemand die oog heeft voor je belangen. Iemand met verstand van zaken. Faber For Finance is je betrouwbare hypotheekadviseur in Nieuwegein.

Een verantwoorde keuze

Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en proactief. Zij helpen je op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze. Daarbij sta je bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en gaan hier gedreven mee aan de slag. We doen er alles aan om je optimaal te bedienen.

Je bankzaken goed geregeld

Sparen en betalen; je kunt ook al je bankzaken bij ons regelen. Faber For Finance is zelfstandig adviseur van RegioBank, die voorziet in privé- en zakelijke betaalrekeningen en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes.