De omgeving van Fidus.nl, RegioBank in Echt

Fidus.nl

Als kantoor streven wij geen grootschaligheid na, omdat het persoonlijke en directe contact met jou als klant bij ons voorop staat. Onze stijl is te omschrijven als; persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij. Net zoals die van RegioBank. We richten ons op hypotheken, verzekeringen, bankzaken, pensioenen en makelaardij. Loop vooral eens binnen voor een praatje of vrijblijvend advies!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ruth van Veldhoven

Ruth van Veldhoven

Adviseur bankzaken en schadeverzekering particulieren
Je kan bij mij terecht met al je vragen rondom bankzaken en voor advies over uw verzekeringen. Bel ons of loop even binnen op ons kantoor en ik help je graag verder.
Linda Bierens

Linda Bierens

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulieren
Je kan bij mij terecht met al je vragen rondom bankzaken, maar ook voor advies over je verzekeringen. Bel ons of loop binnen op ons kantoor en ik help je graag verder.
Anita  Loupias-Voss

Anita Loupias-Voss

Adviseur schadeverzekering particulieren
Je kan bij mij terecht met al je vragen en voor advies over je verzekeringen. Maak een afspraak met mij zodat we samen kunnen zorgen dat je goed verzekerd bent.
Foto van Laura Hubens

Laura Hubens

Financieel adviseur
Je kan bij mij terecht met al je vragen rondom hypotheken en pensioenen. Bel mij voor een afspraak of loop binnen op ons kantoor en ik help je graag verder.
Emiel van Riet

Emiel van Riet

Adviseur bankzaken en schadeverzekering particulieren
Je kan bij mij terecht met al je vragen rondom bankzaken, maar ook voor advies over je verzekeringen. Bel ons of loop even binnen bij ons kantoor en ik help je graag verder.
Samantha van Hout

Samantha van Hout

Financieel adviseur
Je kan bij mij terecht met al je vragen rondom hypotheken. Bel mij voor een afspraak of loop binnen op ons kantoor en ik help je graag verder.

Advies op maat

We zijn een onafhankelijke hypotheekaanbieder. Dat betekent dat we onafhankelijk een hypotheek kunnen kiezen bij verschillende verstrekkers. We zijn niet gebonden aan één aanbieder. We kijken met je welke optie het goedkoopst is en welke de beste voorwaarden heeft. Dat verschilt per persoon en per situatie. Zo krijgt iedereen advies op maat. Kom eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

24/7

Verzekeren? Ook hier zijn wij onafhankelijk van verstrekkers. We denken mee met de klant. Welke optie past het beste bij je omstandigheden? We hebben daarnaast voor opstal- en inboedelschades een eigen herstelservicedienst. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor je klaar.

Ook voor het aanvragen van kredieten of een vergelijking met je huidige krediet ben je bij ons zeer welkom.

Dichtbij en betrokken

We zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Je kan bij ons terecht voor al je bankzaken. Het persoonlijke contact met klanten staat hier ten allen tijden voorop. Daarom kozen we voor een samenwerking met RegioBank. Dichtbij en betrokken.