De omgeving van Vleeshouwers Financieel Adviesbureau, RegioBank in Echt

Fidus.nl

Op een centrale locatie middenin in Echt vindt u al bijna tien jaar ons kantoor: Fidus.nl B.V.. Met elf gediplomeerde en beëdigde werknemers zijn wij een hecht team. De klant is bij ons koning. Ten allen tijden. We zijn altijd bereikbaar en bieden u een uitstekende service. Daar kunt u op rekenen. Daarnaast zijn we integer en dat vinden we ook erg belangrijk. We richten ons op hypotheken, verzekeringen, bankzaken en kredieten. Loop vooral eens binnen voor een praatje of vrijblijvend advies!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ruth van Veldhoven

Ruth van Veldhoven

Adviseur bankzaken en schadeverzekering particulieren
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bankzaken en voor advies over uw verzekeringen. Bel ons of loop even binnen op ons kantoor en ik help u graag verder.
Foto van Laura Hubens

Laura Hubens

Financieel adviseur
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom hypotheken en pensioenen. Bel ons of loop binnen op ons kantoor en ik help u graag verder.
Anita  Loupias-Voss

Anita Loupias-Voss

Adviseur schadeverzekering particulieren
U kunt bij mij terecht met al uw vragen en voor advies over uw verzekeringen. Maak een afspraak met mij zodat we samen kunnen zorgen dat u goed verzekerd bent.
Foto van Linda Bierens

Linda Bierens

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulieren
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bankzaken, maar ook voor advies over uw verzekeringen. Bel ons of loop binnen op ons kantoor en ik help u graag verder.

Advies op maat

We zijn een onafhankelijke hypotheekaanbieder. Dat betekent dat we onafhankelijk een hypotheek kunnen kiezen bij verschillende verstrekkers. We zijn niet gebonden aan één aanbieder. We kijken met u welke optie het goedkoopst is en welke de beste voorwaarden heeft. Dat verschilt per persoon en per situatie. Zo krijgt iedereen advies op maat. Kom eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

24/7

Verzekeren? Ook hier zijn wij onafhankelijk van verstrekkers. We denken mee met de klant. Welke optie past het beste bij uw omstandigheden? We hebben daarnaast voor opstal- en inboedelschades een eigen herstelservicedienst. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor u klaar.

Ook voor het aanvragen van kredieten of een vergelijking met uw huidige krediet bent u bij ons zeer welkom.

Dichtbij en betrokken

We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken. Het persoonlijke contact met klanten staat hier ten allen tijden voorop. Daarom kozen we voor een samenwerking met RegioBank. Dichtbij en betrokken.