Skyline van Haarlem vanuit een kerk gefotografeerd, RegioBank in Haarlem

Fidus.nl

Als zelfstandig adviseur van RegioBank in de stad bieden wij je het persoonlijke contact en geduld waar soms lang naar wordt gezocht. Stap bij ons binnen en word ontvangen door een bekend gezicht. Wij voorzien je van gedegen advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij. En als zelfstandig adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Steven Scholten

Steven Scholten

Commercieel medewerker binnendienst en medewerker bankzaken
Gerben Slingerland

Gerben Slingerland

Eigenaar en adviseur zakelijk

Aan je zijde

Fidus is je contactpersoon voor al je financiƫle zaken, waardoor je niet verzandt in het grote financiele web. Bij ons krijg je een kop koffie en begeleiden we je met elke situatie. Voor zover mogelijk heb je elke keer te maken met dezelfde collega. Zo staat er een vertrouwd persoon naast je bij het maken van grote beslissingen.

Ervaring

Ons kantoor bestaat al 30 jaar en het grootste deel van ons team werkt al meer dan 10 jaar bij Fidus. Kennis van de producten en ervaring binnen de financiƫle branche, zorgen ervoor dat we met veel rust en geduld lastige zaken uit kunnen leggen. We weten wat je in handen hebt en zijn voorbereid op de toekomst. Wij helpen je met geduld en enthousiasme.