De omgeving van Fimagro B.V., RegioBank in Oostburg

Fimagro B.V.

Midden in Oostburg staat het kantoor van Fimagro. Met vier adviseurs is het bedrijf klein maar fijn. En dat is een pluspunt voor veel klanten, want zij kennen de medewerkers en de medewerkers kennen hen.

Fimagro is al jaren een begrip binnen Oostburg en omstreken. Het kantoor weet namelijk alles over hypotheken en verzekeringen en geeft klanten daarover onafhankelijk advies. Daarnaast bemiddelt het bedrijf als zelfstandig adviseur exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ad Murre

Ad Murre

Adviseur Bankzaken
Margo de Clerck

Margo de Clerck

Adviseur Bankzaken
Rianne van Os

Rianne van Os

Adviseur Bankzaken

Voor ieder wat wils

Elke klant is anders, vinden de adviseurs. Daarom gaan ze graag het gesprek aan om te horen welke diensten bij u passen. Hierbij vragen ze goed door, zodat ze je echt leren kennen en advies op maat kunnen geven. Veel klanten hoeven zelfs niet eens hun naam te noemen als ze bellen. De Fimagro-medewerker herkent hen gewoon aan hun stem.

Op elke vraag antwoord

De vragen waarmee RegioBank-klanten aankloppen, kunnen over van alles gaan. De één wil bijvoorbeeld meer weten over internetbankieren, de ander wil graag de pincode van hun oude bank meenemen naar RegioBank. Geen vraag is de adviseurs te lastig en ze maken graag tijd om een antwoord te vinden.

Zorg voor de buurt

Deze zelfstandig adviseur laat zich trouwens graag zien in Oostburg en omstreken. Bijvoorbeeld door buurtzame initiatieven te ondersteunen door samen een actie op te zetten op de crowdfundingsplatforms VoordeBuurt Fonds en Samen voor de buurt. Of door workshops te geven. Zo gaan de adviseurs weleens naar het ouderencentrum in de buurt om mensen alles te leren over veilig internetbankieren.

Hart voor ondernemers

Daarnaast zet Fimagro zich ook in voor lokale ondernemers. Zo doet het bedrijf mee aan de actie Koop Lokaal van RegioBank. Hiermee moedigen ze klanten aan om hun inkopen te doen bij bedrijven in de buurt. Zo sta je samen sterk!