De omgeving van Fimagro, RegioBank in Oostburg

Fimagro B.V.

Zoekt u een bank in de buurt, waar u zich welkom voelt en gewoon binnen kunt lopen voor een vraag of advies? Dan bent u bij Fimagro aan het juiste adres. We zijn al jaren een begrip in Oostburg en omstreken en onze vier adviseurs staan altijd voor u klaar.

Als Zelfstandig Adviseur bemiddelt Fimagro exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. U regelt uw bankzaken daardoor bij een vertrouwd gezicht in de buurt en wordt altijd op een persoonlijke manier geholpen. Voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen kunt u trouwens ook bij ons terecht. Wel zo makkelijk, want zo heeft u één adres voor al uw financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ad Murre

Ad Murre

Adviseur Bankzaken
Margo de Clerck

Margo de Clerck

Adviseur Bankzaken
Rianne van Os

Rianne van Os

Adviseur Bankzaken
Sabine Bleyaert

Sabine Bleyaert

Adviseur Bankzaken

Altijd persoonlijk

Nog een groot voordeel van alles onder één dak: onze adviseurs kennen u door en door. Ze weten wat uw persoonlijke situatie is en hebben soms al aan een half woord genoeg voor een deskundig advies op maat. Is de kwestie wat ingewikkelder? Dan maken we tijd voor een goed gesprek met een kop koffie.

Bankieren waar u maar wilt

Waar andere grote banken steeds meer verdwijnen uit dorpen en kleine steden, blijven wij gewoon in de buurt. U hoeft dus nooit ver te reizen voor uw bankzaken. Al hoeft het natuurlijk niet per se bij ons op kantoor. Via internetbankieren en de Mobiel Bankieren app regelt u ook heel veel zelf. En komt u er niet uit? Een telefoontje is zo gedaan!

Zorg voor de buurt

Fimagro is zeer betrokken bij de lokale gemeenschap in Oostburg en omgeving. Zo geven wij bijvoorbeeld workshops in het ouderencentrum en leren we mensen alles over veilig online internetbankieren. Daarnaast ondersteunen we buurtzame initiatieven die bijdragen aan een fijne en betere leefomgeving én zetten we ons in voor lokale ondernemers. Bijvoorbeeld door klanten aan te moedigen om hun inkopen te doen bij bedrijven in de buurt. Zo staan we samen sterk!