De omgeving van Fimax B.V., RegioBank in Doetinchem

Fimax B.V.

De dienstverlening van Fimax Assurantiën te Doetinchem is gebaseerd op een flinke dosis kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij je optimaal adviseren. Tevens hebben wij een compacte bedrijfsstructuur, waardoor je je bij ons nooit een “nummer” voelt. Bij ons ben je namelijk nog “echt” klant. We staan daarom graag naast je. Zonder poespas en met een hoop kennis en ervaring, zoeken wij voor je naar een oplossing voor je specifieke situatie. Daarbij houden wij uiteraard rekening met je wensen. Voor nu en de toekomst.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sanne Tiggelovend

Sanne Tiggelovend

Administratief medewerkster en Receptioniste
Bij toeval ben ik dit vak ingerold. Je komt mij op kantoor tegen als receptioniste en de kans is dus groot dat je mij als eerste aan de telefoon krijgt. Daarnaast houd ik mij bezig met de polisadministratie.
Susan Arendsen-Hendriksen

Susan Arendsen-Hendriksen

Administratief medewerkster
Achter de schermen verwerk ik aanvragen en mutaties voor je bankzaken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in loonadministraties. Juist die afwisseling vind ik geweldig.
Roselien  Tomassen

Roselien Tomassen

Adviseur Particulieren en Schadebehandelaar
Allround? Ja, dat is wel een passende omschrijving. Tijdens mijn loopbaan zag ik alle takken van het vak. Graag help ik je met je bank- en verzekeringsvragen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de schadeafdeling.
Sharda Kalapnat

Sharda Kalapnat

Adviseur Particulieren
Het geeft mij voldoening als mensen tevreden zijn en hun vragen zijn beantwoord. Vooral het “persoonlijke” en “laagdrempelige” van ons kantoor wil ik graag koesteren.
Jean-Paul Koot

Jean-Paul Koot

Erkend Financieel Adviseur
Als kantooreigenaar ben ik zelf ook ondernemer, waardoor ik mij zowel in de particulier als de zelfstandige kan verplaatsen. Het contact met mensen, daar houd ik van.

De dienstverlening van Fimax Assurantiën te Doetinchem is gebaseerd op een flinke dosis kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij je optimaal adviseren. Tevens hebben wij een compacte bedrijfsstructuur, waardoor je je bij ons nooit een “nummer” voelt. Bij ons ben je namelijk nog “echt” klant. We staan daarom graag naast je. Zonder poespas en met een hoop kennis en ervaring, zoeken wij voor je naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij uiteraard rekening met je wensen. Voor nu en de toekomst.

Samenwerking centraal

Het inspelen op al je financiële behoeften vereenvoudigen we, doordat wij nauw samenwerken met onze collega’s van Fimax Administratie en Advies. Wij zijn volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is het mogelijk de beste oplossingen te kunnen bieden die perfect bij je wensen en persoonlijke situatie passen. Voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen we wel exclusief.

Alles onder een dak

Doordat wij zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, kan je ook met je bankzaken bij ons terecht. RegioBank kenmerkt zich met haar goede producten met duidelijke voorwaarden "alles onder één dak" is wel zo makkelijk toch?

Uitgebreid advies

Wil je je financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van je administratie? Wil je advies over je hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen, verzekeringen of een lening? Wij nemen graag de tijd om je uitgebreid te adviseren.

Zakelijke markt

Ook voor de zakelijke markt hebben we aantrekkelijke mogelijkheden, die aansluiten bij onze overige diensten. Denk je bijvoorbeeld aan het verzorgen van administraties, startersbegeleiding en risicomanagement. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Kasfunctie

Gezien onze flexibele openingstijden en ten bate van de veiligheid van jou en onze collega’s, hebben wij geen kasfunctie. Dit houdt in dat je bij ons geen contant geld kunt storten en/of kunt opnemen. Pinnen kan je natuurlijk wel vrijwel overal ter wereld. En met de RegioBank app heb je altijd zicht op je betaal- en spaarrekeningen. Mocht je eenmalig een extra groot bedrag willen pinnen, dan kan dit door ons voor je ingesteld worden.

Kunnen we iets voor je betekenen? Laat het ons weten. We gaan graag voor je aan de slag!