De omgeving van Finance Partner B.V., RegioBank in Uden

Finance Partner B.V.

Je belang staat bij ons centraal. Hierop sluiten wij onze diensten aan, en niet andersom. De financiële zaken die je wilt regelen en de problemen die je hierbij tegenkomt, zijn voor ons een reden om iedere dag weer gedreven aan het werk te gaan. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo word je zorg, onze zorg!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edward Feenstra

Edward Feenstra

Eigenaar en Erkend financieel adviseur
Graag help ik je met persoonlijk, financieel advies, waaronder hypotheken, bankzaken en financiële planning. Als je tevreden bent, ben ik dat ook!
Ton den Hartog

Ton den Hartog

De juiste hypotheekconstructie zoek ik graag voor je uit. Ook geef ik advies omtrent financiële planning en allerlei bankzaken.
Nancy Berbers

Nancy Berbers

Binnendienst Hypotheken, levensverzekeringen en bankzaken
Naast de gehele administratieve afwikkeling op hypotheek-gebied, help ik je ook graag met alles omtrent je bankzaken. Betrokken en dichtbij!
Christine Vrancken

Christine Vrancken

Binnendienst Hypotheken, levensverzekeringen en bankzaken
Ik maak graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek en om je wensen te inventariseren. Samen bekijken we dan hoe we hier invulling aan kunnen geven.
Roos Fransdonk

Roos Fransdonk

Binnendienst Hypotheken, levensverzekeringen en bankzaken
Naast het streven naar de beste service, ben ik ook graag een luisterend oor voor onze klanten en zorg ik dat zij zich bij ons altijd erg welkom en gehoord voelen.

Evenwichtig pakket

We gaan uit van je wensen en financiële mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt. Vanuit daar bekijken we samen wat de opties zijn. We denken hierbij altijd in oplossingen. Om je gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij je over de mogelijkheden en stellen een evenwichtig pakket samen dat wij voor je onderhouden en indien nodig aanpassen. Dit doen wij op het gebied van hypotheken, financiële planning en bankzaken. Ook wijzen we je op de beperkingen, mogelijkheden en voordelen van wettelijke regelingen van fiscaal, huwelijks-, vermogens- en erfrecht. Omdat we zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, is er altijd direct persoonlijk contact. Dat vinden wij erg belangrijk!

Jouw behoefte

Je vindt ons in Wageningen en Uden. Bij beide vestigingen heten wij je van harte welkom! Wij streven een hoog niveau van dienstverlening na. Daarom investeren we in onze medewerkers op het gebied van opleidingen en informatievoorziening. Daarnaast is persoonlijke interesse in de klant het allerbelangrijkst. De bereikbaarheid van onze organisatie is zo goed mogelijk afgestemd op je behoefte!