De omgeving van Financieel Adviesburo Connie Maasse, RegioBank in Amersfoort

Financieel Advies Eemvallei

Wist je dat we een familiebedrijf zijn? Sinds 1993 bestaat Financieel Advies Eemvallei, gevestigd in Amersfoort. We zijn een financiële adviesorganisatie en zelfstandig adviseur van RegioBank. Dat betekent dat wij exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten. Ons doel is om onze klanten in Amersfoort en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Corné  van de Geest

Corné van de Geest

Eigenaar en financieel adviseur
“Ik ben bijna nooit op kantoor te vinden. Ik ga van deur tot deur om je thuis te woord te staan en verder te helpen. Geef mij maar een handdruk in plaats van mailcontact.”
Bert van de Geest

Bert van de Geest

Zakelijk Adviseur
Na een afwezigheid van ruim 13 jaar weer terug bij Van de Geest Advies. In de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van enerzijds zakelijke verzekeringen en anderzijds managementtaken. Vooral op het brede terrein van zakelijke verzekeringen en bedrijfsfinancieringen kan je een beroep op mij doen. Je belt en wij staan voor je klaar!
Joris  Looman

Joris Looman

Financieel adviseur en officemanager
“Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Transparantie vind ik enorm belangrijk. Zo weten alle partijen wat we aan elkaar hebben.”
Pauline van Boeijen

Pauline van Boeijen

Medewerkster binnendienst
Als leidinggevende op de versafdeling van een grote supermarkt overstappen naar de financiële dienstverlening is een stap die ik zelf niet verwacht had. Toch gedaan en het bevalt mij uitstekend. Het omgaan met de relaties, zowel aan de balie, de spreekkamer als aan de telefoon gaat uitstekend. Ook ben ik doende met een algemene bancaire opleiding en wil daarna nog doorstuderen. Ik sta voor iedereen klaar en ben behulpzaam. En natuurlijk schenk ik voor een ieder een heerlijk kopje koffie!

Wist je dat we een familiebedrijf zijn? Sinds 1993 bestaat Financieel Financieel Advies Eemvallei, gevestigd in Amersfoort. We zijn een financiële adviesorganisatie en zelfstandig adviseur van RegioBank. Dat betekent dat wij exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten. Ons doel is om onze klanten in Amersfoort en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies.

 

Bekend

Zonder poespas zoeken wij voor je naar een oplossing voor je specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met je wensen. Wat prettig werkt, is dat we inmiddels vele gezichten kennen. Dat straalt vertrouwen uit. We zijn bekenden van elkaar geworden en dat zorgt voor prettige en langdurige relaties.

 

Al je financiele zaken op orde

Wil je je financiële situatie eens tegen het licht houden? Of ben je op zoek naar hulp bij het op orde brengen van je administratie? Wil je advies over je hypotheek, betaalrekening, sparen of een lening? Wij nemen graag de tijd om je uitgebreid te adviseren. Ook al is de vraag nog zo klein.