Financieelfit-Adviseursachtergrond

Financieel Fit Nijmegen

Midden in het bruisende gedeelte van Nijmegen vindt u Financieel Fit. Als Zelfstandig Adviseur bieden ze exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor onafhankelijk financieel advies bent u hier aan het juiste adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Raymond Pulles

Raymond Pulles

Financieel Adviseur
Astrid Unlandt

Astrid Unlandt

Adviseur Bankzaken en Verzekeringsadviseur
Miranda van Lutterveld

Miranda van Lutterveld

Binnendienstmedewerker
Ik word blij van het informele contact met onze klanten. Sommige vragen zijn best complex, maar ik zoek altijd naar een passende oplossing. Dat vereist een scherpe blik en een flinke dosis pit.

Snel en efficiënt

Een klein kantoor, korte lijntjes en enthousiast personeel. Het is de perfecte combinatie voor veel klanten. Ze weten Financieel Fit feilloos te vinden voor persoonlijk advies over hun bankzaken, hypotheek, pensioen of verzekeringen. Ook zakelijke klanten zijn hier welkom.

Liefst op afspraak

Het liefst werkt Financieel Fit op afspraak, zodat ze echt de tijd voor u kunnen nemen. Maar een spontaan bezoekje voor een korte vraag kan natuurlijk ook. Als er tijd is, wordt u gelijk geholpen. Wilt u iets persoonlijks bespreken? Dat kan in een van de aparte ruimtes.

Geen kasfunctie

Er is geen kasfunctie op deze vestiging. Geld storten is dus niet mogelijk. Wel kunt u hier terecht voor het openen van een rekening en hulp bij uw bankzaken. De medewerkers staan voor u klaar.

Franchiseorganisatie

Financieel Fit is een franchiseorganisatie en heeft tientallen vestigingen in heel Nederland. Deze lokale, zelfstandige kantoren werken samen onder dezelfde vlag. Zo profiteert u van de kennis en kunde van een landelijke organisatie, maar heeft u toch dat kleinschalige en persoonlijke gevoel. Het team in Nijmegen is drie man sterk en heeft alles in huis om uw financiën in topconditie te houden.