Het arsenaal van Nijmegen - Financieel Fit

Financieel Fit Nijmegen

Midden in het bruisende gedeelte van Nijmegen vind je Financieel Fit. Als zelfstandig adviseur bieden ze exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor onafhankelijk financieel advies ben je hier aan het juiste adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Raymond Pulles

Raymond Pulles

Financieel Adviseur
Astrid Unlandt

Astrid Unlandt

Adviseur Bankzaken en Verzekeringsadviseur
Miranda van Lutterveld

Miranda van Lutterveld

Binnendienstmedewerker
Ik word blij van het informele contact met onze klanten. Sommige vragen zijn best complex, maar ik zoek altijd naar een passende oplossing. Dat vereist een scherpe blik en een flinke dosis pit.

Snel en efficiënt

Een klein kantoor, korte lijntjes en enthousiast personeel. Het is de perfecte combinatie voor veel klanten. Ze weten Financieel Fit feilloos te vinden voor persoonlijk advies over hun bankzaken, hypotheek, pensioen of verzekeringen. Ook zakelijke klanten zijn hier welkom.

Liefst op afspraak

Het liefst werkt Financieel Fit op afspraak, zodat ze echt de tijd voor je kunnen nemen. Maar een spontaan bezoekje voor een korte vraag kan natuurlijk ook. Als er tijd is, word je gelijk geholpen. Wil je iets persoonlijks bespreken? Dat kan in een van de aparte ruimtes.

Geen kasfunctie

Er is geen kasfunctie op deze vestiging. Geld storten is dus niet mogelijk. Wel kun je hier terecht voor het openen van een rekening en hulp bij je bankzaken. De medewerkers staan voor je klaar.

Franchiseorganisatie

Financieel Fit is een franchiseorganisatie en heeft tientallen vestigingen in heel Nederland. Deze lokale, zelfstandige kantoren werken samen onder dezelfde vlag. Zo profiteer je van de kennis en kunde van een landelijke organisatie, maar heb je toch dat kleinschalige en persoonlijke gevoel. Het team in Nijmegen is drie man sterk en heeft alles in huis om je financiën in topconditie te houden.