De omgeving van Financieel Fit Putte, RegioBank in Putte

Financieel Fit Putte

Het aantal Belgen dat net over de Nederlandse grens een huis koopt, stijgt de afgelopen jaren fors. Het is hierbij uiteraard belangrijk om de financiële zaken op orde te hebben. Ons kantoor heeft vanwege de locatie ruime ervaring met financieel advies voor Vlaamse grensarbeiders. Wij helpen met bank- en spaarrekeningen bij RegioBank en adviseren onafhankelijk over verzekeringen en hypotheken. Het is een totaalpakket.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Anique Bruin

Anique Bruin

Commerciële medewerker binnendienst
Wij kunnen je met alles helpen zoals het aanpassen van de ziektekostenverzekering, invoeren van de auto en de Nederlandse belastingaangifte.
Tonnie  Musters

Tonnie Musters

Medewerker Binnendienst
Wanneer we alle mogelijkheden kritisch hebben bekeken, leg ik met plezier duidelijk uit wat de verschillen, voordelen en nadelen zijn. Zo maakt je een gedegen keuze.
Marjolijn van Linden

Marjolijn van Linden

Hypotheekadviseur
Edwin de Loos

Edwin de Loos

Hypotheekadviseur
Het wordt als prettig ervaren om uitgebreid geadviseerd te worden over alle financiële vragen die er zijn met betrekking tot het verhuizen naar Nederland, dit is ook erg belangrijk want hierdoor krijgen cliënten een solide financiële basis.
Anouska Batenburg - van Dixhoorn

Anouska Batenburg - van Dixhoorn

Medewerker binnendienst

De apart ingerichte dienstverlening voor grensarbeiders zorgt dat je financiële huishouding vanaf het moment dat je in Nederland woont en eventueel werkt, strookt met de Nederlandse wetgeving. Zo adviseren we ook over zaken waar je misschien niet eens weet van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de compensatieregeling.

Ook wanneer je geen grensarbeider bent, bieden wij aantrekkelijke totaalpakketten. In de wijde omtrek van ons kantoor zijn geen andere banken meer te vinden. Mensen komen dan ook speciaal naar ons vanwege onze kasfunctie. Het wordt als prettig ervaren om gewoon binnen te stappen, wat bij ons uiteraard kan. Je wordt opgevangen door een van onze vier medewerkers. Een advies-, hypotheek-, of verzekeringsgesprek vindt plaats in privésetting in een van onze kantoorruimtes. Je komt bij ons voor een professioneel, persoonlijk en onafhankelijk consult.