De omgeving van Financiële Diensten Kloosterzande B.V., RegioBank in Kloosterzande

Financiële Diensten Kloosterzande B.V.

Financiële Diensten Kloosterzande is al decennialang een begrip in onze regio Kloosterzande. Sinds het ontstaan van ons kantoor aan de Hulsterweg in Kloosterzande, ruim vijftig jaar geleden, staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op financieel gebied.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Ronnie Roctus

Ronnie Roctus

Foto van Anja Roctus-Bonte

Anja Roctus-Bonte

Foto van Kelly Duerinck

Kelly Duerinck

Foto van Daphne van Damme

Daphne van Damme

Financiële diensten

Wij bieden naast op maat gemaakt financieel advies ook financiële diensten: zo bemiddelen we exclusief voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Ook helpen wij u graag met uw hypotheek of verzekeringen: alles onder één dak. Dit doen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voorafgaand aan het aanbieden van onze diensten kijken wij nauwkeurig naar uw persoonlijke financiële situatie en uw wensen. Na het analyseren van uw situatie, bieden wij u een zo geschikt mogelijk pakket dat het best past bij u. Dit alles doen wij geheel vrijblijvend.

Doelgroep

Wij staan voor iedereen klaar. Dit wil zeggen dat zowel jonge als oudere klanten bij ons terecht kunnen. Wij nemen de tijd voor u als individu met behulp van onze persoonlijke werkwijze. U kunt alles aan ons overlaten. Wanneer u dat niet wilt of kunt, hoeft u zelf digitaal niets te regelen, dat doen wij voor u. Ook dienen wij zowel de particuliere als zakelijk klant. Ook als MKB’er bent u bij ons in goede handen.

Bereikbaarheid

Omdat wij het belangrijk vinden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij veel waarde aan een grote mate van bereikbaarheid. Dit betekent in de praktijk dat u van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bij ons terecht kan. Daarnaast is ons kantoor ook geopend op woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. En op afspraak kunt bij ons op elk gewenst tijdstip terecht, ook op de zaterdagen. De deur staat voor u open.