Kerkgebouw in Kloosterzande - Financiële Diensten Kloosterzande

Financiële Diensten Kloosterzande B.V.

Financiële Diensten Kloosterzande is al decennialang een begrip in onze regio Kloosterzande. Sinds het ontstaan van ons kantoor aan de Hulsterweg in Kloosterzande, ruim vijftig jaar geleden, staan wij voor je klaar. Je kunt bij ons terecht met al je vragen op financieel gebied.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Ronnie Roctus

Ronnie Roctus

Foto van Anja Roctus-Bonte

Anja Roctus-Bonte

Kelly Duerinck

Kelly Duerinck

Foto van Daphne van Damme

Daphne van Damme

Financiële diensten

Wij bieden naast op maat gemaakt financieel advies ook financiële diensten: zo bemiddelen we exclusief voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Ook helpen wij je graag met je hypotheek of verzekeringen: alles onder één dak. Dit doen wij als zelfstandig adviseur van RegioBank. Voorafgaand aan het aanbieden van onze diensten kijken wij nauwkeurig naar je persoonlijke financiële situatie en je wensen. Na het analyseren van je situatie, bieden wij je een zo geschikt mogelijk pakket dat het best past bij jou. Dit alles doen wij geheel vrijblijvend.

Doelgroep

Wij staan voor iedereen klaar. Dit wil zeggen dat zowel jonge als oudere klanten bij ons terecht kunnen. Wij nemen de tijd voor je als individu met behulp van onze persoonlijke werkwijze. Je kunt alles aan ons overlaten. Wanneer je dat niet wilt of kunt, hoef je zelf digitaal niets te regelen, dat doen wij voor je. Ook dienen wij zowel de particuliere als zakelijk klant. Ook als MKB’er ben je bij ons in goede handen.

Bereikbaarheid

Omdat wij het belangrijk vinden om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij veel waarde aan een grote mate van bereikbaarheid. Dit betekent in de praktijk dat je van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bij ons terecht kan. Daarnaast is ons kantoor ook geopend op woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. En op afspraak kun je bij ons op elk gewenst tijdstip terecht, ook op de zaterdagen. De deur staat voor je open.