Stadspark met vijver en fontein - Regiobank in Boxtel

Finenzo Boxtel

Passie voor het vak en onafhankelijk advies, een gouden combinatie die de basis vormt voor Finenzo. In Boxtel staan onze medewerkers dagelijks klaar voor je, met het beste advies voor iedere persoonlijke situatie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Geertje van Rossum

Geertje van Rossum

Relatiebeheerder Hypotheken
Chris van der Graaf

Chris van der Graaf

Financieel Adviseur - Directeur
Sonja van Lingen

Sonja van Lingen - Welbergen

Medewerker schadeverzekeringen
Jos van Happen

Jos van Happen

Adviseur schadeverzekeringen
Ingrid van Boven

Ingrid van Boven

Officemanager
Olav Kranendonk

Olav Kranendonk

Adviseur Bankzaken

Eén aanspreekpunt


In 2015 opende Finenzo haar deuren aan de rand van Boxtel. Destijds werkte er slechts één adviseur. Ondertussen helpen onze negen medewerkers je dagelijks met alle vragen op het gebied van financiële dienstverlening. Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt, dat maakt het contact persoonlijk.

Deskundige werkwijze


Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, pensioenen, lenen, sparen of beleggen; bij ons worden klanten altijd geholpen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarrekeningen. Wij zijn deskundig en verlenen goede service, die verder gaat dat de sluitingstijden van het kantoor. Dit vinden wij niet meer dan normaal. Wij gaan ver voor onze klanten, omdat wij je belangrijk vinden.

Eerlijk advies


Wij vinden het belangrijk dat je je welkom voelt. De deur staat altijd open. Bij Finenzo ben je geen nummer en worden alle klanten gewaardeerd. Wij geven je eerlijk advies. Dat betekent dat wij ook ‘nee’ durven te zeggen, als dat beter voor je is. Hierdoor blijft ons advies eerlijk en helpen we je het beste.