De omgeving van Finenzo Boxtel, RegioBank in Boxtel

Finenzo Boxtel

Passie voor het vak en onafhankelijk advies, een gouden combinatie die de basis vormt voor Finenzo. In Boxtel staan onze medewerkers dagelijks klaar voor u, met het beste advies voor iedere persoonlijke situatie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Chris van der Graaf

Chris van der Graaf

Directeur
Olav Kranendonk

Olav Kranendonk

Adviseur Bankzaken
Bernice Sophie

Bernice Sophie

Verzekeringsadviseur
Inmiddels ben ik al 16 jaar werkzaam in dit mooie vak. Ik houd van het persoonlijke contact met onze klanten en het ontzorgen van A tot Z. ‘Nee’ komt maar zelden voor in mijn woordenboek.
Wilma Peeters

Wilma Peeters

Managementassistente
Ik ben sinds november 2015 in dienst als managementassistente. Het leuke aan mijn functie is de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde en we hebben een enthousiast team. Fijn om mee te werken.

Eén aanspreekpunt


In 2015 opende Finenzo haar deuren aan de rand van Boxtel. Destijds werkte er slechts één adviseur. Ondertussen helpen onze zes medewerkers u dagelijks met alle vragen op het gebied van financiële dienstverlening. Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt, dat maakt het contact persoonlijk.

Deskundige werkwijze


Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, pensioenen, lenen, sparen of beleggen; bij ons worden klanten altijd geholpen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarrekeningen. Wij zijn deskundig en verlenen goede service, die verder gaat dat de sluitingstijden van het kantoor. Dit vinden wij niet meer dan normaal. Wij gaan ver voor onze klanten, omdat wij u belangrijk vinden.

Eerlijk advies


Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt. De deur staat altijd open. Bij Finenzo bent u geen nummer en worden alle klanten gewaardeerd. Wij geven u eerlijk advies. Dat betekent dat wij ook ‘nee’ durven te zeggen, als dat beter voor u is. Hierdoor blijft ons advies eerlijk en helpen we u het beste.