Kerk en centrum van Zelhem -  Firimass B.V.

Finex

Middenin Zelhem, aan de Prinses Irenestraat, staat het kantoor van Firimass. Klanten weten hem al jaren feilloos te vinden. Ze weten dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd advies op maat geven.

Firimass bemiddelt als Zelfstandig Adviseur al jaren exclusief in spaar-en betaaldiensten van RegioBank. Maar ze bieden graag het financiële totaalplaatje. Daarom kunt u er ook terecht voor adviezen over verzekeringen en hypotheken. Uiteraard brengen de adviseurs u in contact met bijbehorende aanbieders.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Mijn aandachtsgebied? Het bezoeken van nieuwe en bestaande verzekeringsklanten. Samen met hen bekijk ik hun totale financiële situatie. Met ruim 35 jaar ervaring mag je rekenen op een degelijk en betrouwbaar advies, waarbij je belang bepalend is.
Roy Lendering

Roy Lendering

Ik vind het belangrijk om je een heldere uitleg te geven, zodat je begrijpt waar het over gaat. Voor ons kantoor in Doetinchem ben ik je eerste aanspreekpunt.
Gerjanne Buunk

Gerjanne Buunk

Bij mij kun je terecht voor advies, onderhoud en schadeafhandeling. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen. Maar ook bij vragen over particuliere verzekeringen help ik je graag.
Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Ik help je graag verder als je vragen hebt over je verzekeringen of als er een schade is. Ook voor vragen over je bankzaken ben ik uw aanspreekpunt.

Persoonlijk contact als basis

Met welke vraag u ook aanklopt, er staat altijd een expert voor u klaar. Ook als u geen afspraak heeft, want de deur staat gewoon open. Bij elk gesprek zijn persoonlijk contact en doorvragen de sleutelwoorden. Want hoe anders kan uw adviseur weten wat u écht nodig heeft?

Advies in eigen taal

Wist u trouwens dat iedereen binnen het kantoor uit de regio komt? U kunt dus gewoon in uw eigen dialect uw bankzaken regelen. Uw adviseur weet namelijk precies wat u bedoelt. Handig!

Altijd tijd

Firimass is overigens niet alleen tijdens, maar ook buiten kantooruren beschikbaar. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is contact opnemen. Uw adviseur pakt zijn of haar agenda er dan meteen bij. Het mag duidelijk zijn: het kantoor staat altijd voor u klaar.

Aandacht voor de buurt

Uiteraard maakt Firimass graag deel uit van het dorpsleven. Dat gaat verder dan alleen advies over rekeningen, hypotheken en verzekeringen. Het kantoor sponsort namelijk o.a. een jeugdteam van de plaatselijke voetbalvereniging. Voor de vriendjes- en vriendinnetjesdag van de jeugdspelers regelden ze zelfs eens een pannaveld. Kijk, dat is pas sportief!