De omgeving van Adviseurs met Visie B.V., RegioBank in Leende

Finturo

Finturo is te vinden in het centrum van Leende. Eind 2021 hebben wij onze krachten met 'Adviseurs met Visie' gebundeld en zijn wij verder gegaan onder onze huidige naam in ons pand, gelegen in de dorpskern. Wij geven u graag een goed en zo breed mogelijk advies. In het dorp is een hoog ons kent ons gehalte. Dat vertrouwde gevoel vindt u op het kantoor terug. Wij staan dicht bij de klant zodat u zich altijd welkom bij ons voelt. Wij helpen graag bij al uw financiële vragen en wensen, zowel particulier als zakelijk. Hypotheken, pensioen, RegioBank en verzekeringen. Loop gerust eens binnen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
“U wilt lekker leven zonder zorgen over financiële risico’s. Ik help hier graag bij door soms eenvoudige en soms complexe oplossingen voor u te bedenken en te benoemen.”
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
“Het is belangrijk om financiële risico’s goed in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Ik help ondernemers met bewustwording van de valkuilen en het voorkomen hiervan.”
Koen van Laarhoven

Koen van Laarhoven

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Jacqueline Snoeijen

Jacqueline Snoeijen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Maarten Kusters

Maarten Kusters

"Ons kantoor is uitgegroeid tot een plek waar u terecht kunt voor zowel uw verzekeringen als voor uw financiële zaken. Wij hechten aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd voor u."
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken
“Ik denk en leef met u mee. Ik bied een luisterend oor en werk vanuit een oprechte interesse in uw situatie.”

Eigen specialiteit

Het team bestaat uit zes personen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. De lijntjes op het kantoor zijn kort. We weten altijd van elkaar wie wat doet. Zo kan iedereen u altijd te woord staan. Wij geven u advies over uw verzekeringen, pensioenen en hypotheek en bancaire zaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank leggen wij u alles uit over de betaal- en spaar mogelijkheden. Hiervoor bemiddelen wij exclusief. Wij bieden helderheid wanneer de grote hoeveelheid informatie u overspoelt.

Flexibel

Wij stellen ons flexibel op en geven u een compleet plaatje. Bemiddelen voor een van uw producten doen wij graag. De afspraak of het advies doen we op een moment dat u schikt. Zo is het altijd mogelijk om elkaar op een juist moment te treffen. Het extra stapje zetten om uw verwachting te overtreffen, zetten wij graag. We zijn pas tevreden wanneer alles duidelijk en begrijpelijk voor u is.