Winkelstraat in Leende

Finturo

Finturo is te vinden in het centrum van Leende. Eind 2021 hebben wij onze krachten met 'Adviseurs met Visie' gebundeld en zijn wij verder gegaan onder onze huidige naam in ons pand, gelegen in de dorpskern. Wij geven je graag een goed en zo breed mogelijk advies. In het dorp is een hoog ons kent ons gehalte. Dat vertrouwde gevoel vind je op het kantoor terug. Wij staan dicht bij de klant zodat je je altijd welkom bij ons voelt. Wij helpen graag bij al je financiële vragen en wensen, zowel particulier als zakelijk. Hypotheken, pensioen, RegioBank en verzekeringen. Loop gerust eens binnen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
“Je wilt lekker leven zonder zorgen over financiële risico’s. Ik help hier graag bij door soms eenvoudige en soms complexe oplossingen voor je te bedenken en te benoemen.”
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
“Het is belangrijk om financiële risico’s goed in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Ik help ondernemers met bewustwording van de valkuilen en het voorkomen hiervan.”
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken
“Ik denk en leef met je mee. Ik bied een luisterend oor en werk vanuit een oprechte interesse in jouw situatie.”
Maarten Kusters

Maarten Kusters

"Ons kantoor is uitgegroeid tot een plek waar je terecht kunt voor zowel je verzekeringen als voor je financiële zaken. Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd voor je."
Koen van Laarhoven

Koen van Laarhoven

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Jacqueline Snoeijen

Jacqueline Snoeijen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen

Eigen specialiteit

Het team bestaat uit zes personen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. De lijntjes op het kantoor zijn kort. We weten altijd van elkaar wie wat doet. Zo kan iedereen je altijd te woord staan. Wij geven je advies over je verzekeringen, pensioenen en hypotheek en bancaire zaken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank leggen wij je alles uit over de betaal- en spaar mogelijkheden. Hiervoor bemiddelen wij exclusief. Wij bieden helderheid wanneer de grote hoeveelheid informatie je overspoelt.

Flexibel

Wij stellen ons flexibel op en geven je een compleet plaatje. Bemiddelen voor een van je producten doen wij graag. De afspraak of het advies doen we op een moment dat je schikt. Zo is het altijd mogelijk om elkaar op een juist moment te treffen. Het extra stapje zetten om je verwachting te overtreffen, zetten wij graag. We zijn pas tevreden wanneer alles duidelijk en begrijpelijk voor je is.