Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Geertsma Assurantiën B.V.

Net buiten het dorpscentrum van Balk zit het kantoor van Geertsma Assurantiën. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hier kunt u exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, maar ook voor onafhankelijk advies over verzekeringen of een hypotheek. Het kantoor is goed bereikbaar en parkeerplaatsen zijn er in overvloed.

Nieuwe eigenaar

Bouke Geertsma startte zijn assurantiekantoor in oktober 1990. In dertig jaar tijd groeide hij uit tot dé financiële dienstverlener van de regio Gaasterland. Door Zelfstandig Adviseur te worden bij RegioBank, verbreedde hij zijn palet aan diensten. In 2019 zocht Bouke een geschikte kandidaat om zijn bedrijf aan over te dragen. Die vond hij in Tjitze Bouma, die sinds 1 januari 2019 eigenaar is. Bouke werkt overigens nog steeds bij het bedrijf.

Behulpzaamheid

De medewerkers van Geertsma Assurantiën denken graag met u mee over uw financiële wensen en doelen. Met als streven om u meer grip te geven op uw financiële situatie. En dat ziet u terug op de website van Geertsma Assurantiën, die vol staat met leuke en praktische tips voor meer financiële zekerheid.

Bankieren

Een populair product bij Geertsma Assurantiën is de bankrekening met spaarrekening. Die is hier makkelijk af te sluiten. Uw bankzaken doet u vervolgens makkelijk via de app of internetbankieren. Liever een kinderspaarrekening openen? De Zilvervloot is een geliefde rekening onder ouders.

 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.