De omgeving van Geertsma Assurantiën B.V., Regiobank in Balk

Van Campen & Dijkstra Gaasterlan

Net buiten het dorpscentrum van Balk zit het kantoor van Van Campen & Dijkstra Gaasterlân. Wij zijn jouw zelfstandig adviseur van RegioBank. Bij ons kun je terecht voor de producten van RegioBank, maar ook voor onafhankelijk advies over verzekeringen of een hypotheek. Het kantoor is goed bereikbaar en parkeerplaatsen zijn er in overvloed.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marieke Hylkema

Marieke Hylkema

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Imca Hendriks

Imca Hendriks

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Tjalling Postma

Tjalling Postma

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Ysbrand Hempenius

Ysbrand Hempenius

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Elske Folmer

Elske Folmer

Adviseur bankzaken

Eigenaar

In 1990 startte Bouke Geertsma een assurantiekantoor. In dertig jaar tijd groeide dit kantoor uit tot dé financiële dienstverlener van de regio Gaasterland. Door zelfstandig adviseur te worden bij RegioBank, verbreedde hij zijn palet aan diensten. In 2019 zocht Bouke een geschikte kandidaat om zijn bedrijf aan over te dragen. Die vond hij in Tjitze Bouma, die van 2019 tot 2023 eigenaar was. In 2023 heeft Van Campen & Dijkstra het bedrijf overgenomen en zijn we verder gegaan onder de naam Van Campen & Dijkstra Gaasterlân.

Persoonlijk advies

De medewerkers van Van Campen & Dijkstra denken graag met je mee over je financiële wensen en doelen. Met als streven om je meer grip te geven op je financiële situatie. Terwijl andere banken uit het straatbeeld verdwenen zijn, kun je bij ons altijd nog gewoon binnenlopen voor persoonlijk financieel advies.