De omgeving van Gjaltema Assurantiën & Makelaardij B.V., RegioBank in Dalfsen

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij B.V.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jan Gjaltema

Jan Gjaltema

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Jan kan je alles vertellen over verzekeringen en hypotheken. Privé én zakelijk! Hij treedt daarbij graag op als je vraagbaak.
Berend van den Dijk

Berend van den Dijk

Hypotheekadviseur
Schade geleden? Berend reikt je graag een helpende hand. Daarnaast kun je ook bij hem terecht met vragen over je hypotheek.
Mariëlle Kelder

Mariëlle Kelder

Adviseur Bankzaken
Jarne van Tolij

Jarne van Tolij

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Mirella Klijn-Oldehinkel

Mirella Klijn-Oldehinkel

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Demi van der Velde

Demi van der Velde

Adviseur verzekeringen en bankzaken

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Ons kantoor staat midden in het dorp en dat sluit mooi aan bij onze lokale betrokkenheid. We weten wat er lokaal speelt in Dalfsen en omgeving en dus ook bij je, onze klant. Wij adviseren je op een heldere manier en proberen oplossingen te vinden die begrijpelijk en passend zijn voor je vraagstukken.

Zelfstandig adviseur van RegioBank

Om je ook bankproducten aan te kunnen bieden, zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Al enige jaren. Wij kunnen inmiddels met trots zeggen ons 12,5 jaar jubileum te hebben gevierd. RegioBank is door ons kantoor een bekende en vertrouwde naam in Dalfsen. De laagdrempeligheid, het ‘ons kent ons’ en een compleet pakket van bancaire producten, maakt dit tot een succes.  

Even binnenstappen

Naast het adviseren in betalen, sparen, hypotheken en verzekeringen bieden wij ook diensten aan als het gaat om de makelaardij. Daarmee hebben wij bij Gjaltema Assurantiën & Makelaardij in Dalfsen alles onder één dak. Eén aanspreekpunt voor al je vragen, waar je zo even binnen kunt stappen. Meer informatie vind je op www.gjaltema.net.