De omgeving van Gjaltema Assurantiën & Makelaardij B.V., RegioBank in Dalfsen

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij B.V.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jan Gjaltema

Jan Gjaltema

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Jan kan u alles vertellen over verzekeringen en hypotheken. Privé én zakelijk! Hij treedt daarbij graag op als uw vraagbaak.
Berend van den Dijk

Berend van den Dijk

Hypotheekadviseur
Schade geleden? Berend reikt u graag een helpende hand. Daarnaast kunt u ook bij hem terecht met vragen over uw hypotheek.
Claudia van Oenen

Claudia van Oenen

Adviseur Bankzaken
Mariëlle Kelder

Mariëlle Kelder

Adviseur Bankzaken

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Ons kantoor staat midden in het dorp en dat sluit mooi aan bij onze lokale betrokkenheid. We weten wat er lokaal speelt in Dalfsen en omgeving en dus ook bij u, onze klant. Wij adviseren u op een heldere manier en proberen oplossingen te vinden die begrijpelijk en passend zijn voor uw vraagstukken.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Om u ook bankproducten aan te kunnen bieden, zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Al enige jaren. Wij kunnen inmiddels met trots zeggen ons 12,5 jaar jubileum te hebben gevierd. RegioBank is door ons kantoor een bekende en vertrouwde naam in Dalfsen. De laagdrempeligheid, het ‘ons kent ons’ en een compleet pakket van bancaire producten, maakt dit tot een succes.  

Even binnenstappen

Naast het adviseren in betalen, sparen, hypotheken en verzekeringen bieden wij ook diensten aan als het gaat om de makelaardij. Daarmee hebben wij bij Gjaltema Assurantiën & Makelaardij in Dalfsen alles onder één dak. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, waar u zo even binnen kunt stappen. Meer informatie vindt u op www.gjaltema.net.