De omgeving van Goertz Assurantien, RegioBank in Koningsbosch

Goertz Assurantien

Bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Andrea Vergossen- Goertz

Andrea Vergossen- Goertz

Medewerkster Bankzaken/ Verzekeringsspecialist
Het is mijn passie onderscheidende dienstverlening te leveren die net een beetje verder gaat dan u had verwacht. Ik adviseer u over alle bankzaken en particuliere verzekeringen.
Richard Goertz

Richard Goertz

Verzekeringsspecialist/ Medewerker Bankzaken
Als verzekeringsspecialist ben ik eerste aanspreekpunt voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik breng uw risico’s in kaart en bied passende oplossingen.
Roy Goertz

Roy Goertz

Erkend Financieel adviseur/ Verzekeringsspecialist
Als erkend financieel adviseur begeleid ik u bij al uw vragen over hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Om te komen tot een goed financieel plan, zonder poespas en in begrijpelijke taal.

Bankzaken.

Via Goertz Assurantiën heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Als Zelfstandig Adviseurs van RegioBank leveren wij dezelfde diensten als banken, maar wel op onze eigen manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger en persoonlijker. Omdat aandacht van een adviseur die u kent zorgt voor een optimaal op uw situatie toegesneden advies. Uiteraard kunt u tevens gebruik maken van moderne communicatiemiddelen zoals digitaal bankieren en een mobiele app.

Hypotheken en verzekeringen.

Ook voor hypotheken en verzekeringen start ieder advies bij ons met een persoonlijke kennismaking. Wij verdiepen ons in uw situatie en dragen duidelijke oplossingen aan. Snelheid en wederzijds vertrouwen zijn hierbij onze kernwaarden. Bij Goertz Assurantiën staat U echt centraal