De omgeving van Goertz Assurantien, RegioBank in Koningsbosch

Goertz Assurantien

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Andrea Vergossen - Goertz

Andrea Vergossen - Goertz

Medewerkster Bankzaken/ Verzekeringsspecialist
Het is mijn passie onderscheidende dienstverlening te leveren die net een beetje verder gaat dan je had verwacht. Ik adviseer je over alle bankzaken en particuliere verzekeringen.
Richard Goertz

Richard Goertz

Verzekeringsspecialist/ Medewerker Bankzaken
Als verzekeringsspecialist ben ik eerste aanspreekpunt voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik breng je risico’s in kaart en bied passende oplossingen.
Roy Goertz

Roy Goertz

Erkend Financieel adviseur/ Verzekeringsspecialist
Als erkend financieel adviseur begeleid ik je bij al je vragen over hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Om te komen tot een goed financieel plan, zonder poespas en in begrijpelijke taal.

Via Goertz Assurantiën heb je als klant één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. Als zelfstandig adviseurs van RegioBank leveren wij dezelfde diensten als banken, maar wel op onze eigen manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger en persoonlijker. Omdat aandacht van een adviseur die je kent zorgt voor een optimaal op jouw situatie toegesneden advies. Uiteraard kun je tevens gebruik maken van moderne communicatiemiddelen zoals digitaal bankieren en de RegioBank app.

Hypotheken en verzekeringen.

Ook voor hypotheken en verzekeringen start ieder advies bij ons met een persoonlijke kennismaking. Wij verdiepen ons in je situatie en dragen duidelijke oplossingen aan. Snelheid en wederzijds vertrouwen zijn hierbij onze kernwaarden. Bij Goertz Assurantiën sta jij echt centraal.