De omgeving van Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF, RegioBank in Maasbracht

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen in Maasbracht houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met advisering van verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dit betekent in de praktijk dat wij samen met je bekijken op welke manier je het beste bepaalde risico's kunt afdekken. Wij zorgen er graag voor dat je op een manier verzekerd bent die ook bij je situatie past.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Eric Grispen

Eric Grispen

Eigenaar en Hypotheekadviseur
Ik ben de eigenaar van Grispen - Küppers. Naast mijn rol als eigenaar adviseer ik je ook graag over je hypotheek.
Joyce Hogewoning-Schoffelen

Joyce Hogewoning-Schoffelen

Binnendienst particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Je bankzaken zijn bij mij in goede handen. Ik beantwoord al je vragen over producten van RegioBank graag

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen in Maasbracht houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met advisering van verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dit betekent in de praktijk dat wij samen met je bekijken op welke manier je het beste bepaalde risico's kan afdekken. Wij zorgen er graag voor dat je op een manier verzekerd bent die ook bij je situatie past.

Hoe zie je je toekomst? En hoe kan je je wensen realiseren? Ook voor je hypotheken of financieringen kan je ons inschakelen, waarbij je mag rekenen op een onafhankelijk en persoonlijk advies. Tevens zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Je kan dus naast bovengenoemde diensten, ook bij ons terecht voor al je bankzaken. De producten en diensten van RegioBank onderscheiden zich van andere banken, dus vraag eens vrijblijvend naar de bankproducten van RegioBank.

Wij zien je graag in Maasbracht!