De omgeving van H & A Assurantiën BV, RegioBank in Markelo

H & A Assurantiën BV

Studeren, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, een woning kopen, het zijn belangrijke gebeurtenissen in je leven. Sommige van die gebeurtenissen kunnen verstrekkende financiële consequenties hebben. H&A Assurantiën staat je graag terzijde in elke fase van je leven. Met uitgebreide informatie, adviezen op maat, betrouwbare financiële producten én advisering op het gebied van assurantiën. Daarbij staat je belang altijd voorop. Sterker nog, voor minder doen we het niet. Wil je zelf ervaren wat een goed en professioneel advies inhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henk  Eshuis

Henk Eshuis

Financieel adviseur en adviseur assurantiën (vooral zakelijk)
Als financieel- en assurantieadviseur sta ik je graag terzijde in elke fase van je leven, zowel privé als zakelijk. Met uitgebreide informatie, adviezen op maat én betrouwbare financiële producten.

Voor al je financiële zaken

Je kunt bij H&A Assurantiën in Markelo terecht voor verzekeringen, hypotheken en je bankzaken. Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank in Markelo en omgeving. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!

Vast contactpersoon

Bij H&A Assurantiën heb je als klant één aanspreekpunt voor je bankzaken en verzekeringen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden we je ook advies over je bankzaken. Het voordeel voor jou? We zijn kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig!

Zonder poespas

Op je financiële vragen geven wij een begrijpelijke oplossing. Hierbij vinden wij het belangrijk om het zo uit te leggen, dat het voor iedereen begrijpelijk is. Je moet een goed gevoel hebben en houden over je geldzaken. Daar helpen wij je graag bij!

Assurantiën

Heb je je verzekeringsportefeuille nog wel op orde? Wij adviseren je hier graag over, zowel op particulier als zakelijk gebied. Hierbij onderscheiden wij ons niet alleen door het geven van adviezen op maat, maar ook in het geval van schade behartigen wij je belangen.