De omgeving van Handass Financieel Advies, RegioBank in Middelbeers

Handass Financieel Advies

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Pieter van der Steen

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Tonny Heijnen

Tonny Heijnen

Directeur en Verzekeringsadviseur
Persoonlijk contact, eerlijk advies, kennis en een compleet pakket verzekeringen en financiële diensten/producten. Dat kan Tonny u bieden. Evenals een passend advies over uw bedrijfsrisico’s.
Erik Gommers

Erik Gommers

Financieel adviseur
Per 1 juli 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken bij handass financieel advies als financieel adviseur. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening om u een goed advies te geven.
Bram van der Steen

Bram van der Steen

Hypotheek ondersteuner
Ik ondersteun momenteel met veel plezier de hypotheekadviseurs bij de afwikkeling van uw hypotheek, zodat alles op een juiste manier wordt geregeld.
Sonja Lavrijssen

Sonja Lavrijssen

Schadebehandelaar
Sonja is verzekeringsadviseur. Bij schade handelt zij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Sonja, is uw schademelding in goede handen.
Stijn Hellegers

Stijn Hellegers

Verzekeringsadviseur
Stijn is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de juiste verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weet hij wie u bent.
Lydia van der Heijden

Lydia van der Heijden

Adviseur Bankzaken
Lydia beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen.
Lian Schellekens

Lian Schellekens

Adviseur Bankzaken
Lian is onze allround bankadviseur, zij staat klaar voor een eerlijk en passend advies voor al uw bankzaken. Zij is terecht de adviseur die u kent!
Tom van der Steen

Tom van der Steen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
De reden waarom ik enthousiast ben om te werken bij de RegioBank is, omdat u hier als klant altijd centraal staat. Heeft u vragen? Bel mij dan maar gerust.
Jaap Smits

Jaap Smits

Allround bank- en verzekeringsadviseur
Als allround bank- en verzekeringsadviseur zie ik het als mijn uitdaging een passende oplossing te vinden voor al uw vragen en/of problemen. U hierbij het vertrouwde gevoel gevende dat u van Handass Financieel Advies gewend bent.