Kantoor van Handass Financieel Advies in Middelbeers

Handass Financieel Advies

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Pieter van der Steen

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat je zaken in goede handen zijn.
Jeroen Biermann

Jeroen Biermann

Bankadviseur
Jeroen is een bankadviseur die altijd druk is met zijn klanten. Hij helpt je met je financiƫle zaken en geeft advies over hoe je je geld het beste kan beheren. Ook voor consumptieve kredieten kan je bij Jeroen terecht. Jeroen is erg gedreven en de klanten staan bij Jeroen altijd centraal.
Tom van der Steen

Tom van der Steen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
De reden waarom ik enthousiast ben om te werken bij de RegioBank is, omdat je hier als klant altijd centraal staat. Heb je vragen? Bel mij dan maar gerust.
Sonja Lavrijssen

Sonja Lavrijssen

Schadebehandelaar
Sonja is verzekeringsadviseur. Bij schade handelt zij de melding voor je af. Met een telefoontje aan Sonja, is je schademelding in goede handen.
Claudia Neumann

Claudia Neumann

Hypotheekadviseur
Sinds 1 januari 2022 werk ik als Financieel Adviseur bij Handass Financieel Advies. Met meer dan 20 jaar ervaring wil ik je graag persoonlijk ontzorgen op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en vermogen.
Stijn Hellegers

Stijn Hellegers

Verzekeringsadviseur
Stijn is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de juiste verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weet hij wie je bent.
Erik Gommers

Erik Gommers

Financieel adviseur
Per 1 juli 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken bij handass financieel advies als financieel adviseur. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan binnen de financiƫle dienstverlening om je een goed advies te geven.
Jaap Smits

Jaap Smits

Allround bank- en verzekeringsadviseur
Als allround bank- en verzekeringsadviseur zie ik het als mijn uitdaging een passende oplossing te vinden voor al je vragen en/of problemen. Je hierbij het vertrouwde gevoel gevende dat je van Handass Financieel Advies gewend bent.
Bram van der Steen

Bram van der Steen

Hypotheekadviseur
Bram is hypotheekadviseur. Hij helpt u met de financiering van uw droomhuis. Hierbij kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en natuurlijk de scherpste rente en beste voorwaarden.
Lydia van der Heijden

Lydia van der Heijden

Adviseur Bankzaken
Lydia beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen.