De omgeving van Handass Financieel Advies, RegioBank in Vessem

Handass Financieel Advies

De adviseur die al meer dan 20 jaar bij u in de buurt opereert. Waar u zo binnen kunt lopen en welkom bent. Dat is Handass Verzekeringen. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Pieter van der Steen

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Tom van der Steen

Tom van der Steen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
De reden waarom ik enthousiast ben om te werken bij de RegioBank is, omdat u hier als klant altijd centraal staat. Heeft u vragen? Bel mij dan maar gerust.
Claudia Neumann

Claudia Neumann

Hypotheekadviseur
Sinds 1 januari 2022 werk ik als Financieel Adviseur bij Handass Financieel Advies. Met meer dan 20 jaar ervaring wil ik u graag persoonlijk ontzorgen op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en vermogen.
Jeroen Biermann

Jeroen Biermann

Bankadviseur
Jeroen is een bankadviseur die altijd druk is met zijn klanten. Hij helpt u met uw financiële zaken en geeft advies over hoe u uw geld het beste kunt beheren. Ook voor consumptieve kredieten kan je bij Jeroen terecht. Jeroen is erg gedreven en de klanten staan bij Jeroen altijd centraal.
Erik Gommers

Erik Gommers

Financieel adviseur
Per 1 juli 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken bij handass financieel advies als financieel adviseur. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening om u een goed advies te geven.
Bram van der Steen

Bram van der Steen

Hypotheekadviseur
Bram is hypotheekadviseur. Hij helpt u met de financiering van uw droomhuis. Hierbij kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en natuurlijk de scherpste rente en beste voorwaarden.
Tonny Heijnen

Tonny Heijnen

Verzekeringsadviseur
Persoonlijk contact, eerlijk advies, kennis en een compleet pakket verzekeringen en financiële diensten/producten. Dat kan Tonny u bieden. Evenals een passend advies over uw bedrijfsrisico’s.
Sonja Lavrijssen

Sonja Lavrijssen

Schadebehandelaar
Sonja is verzekeringsadviseur. Bij schade handelt zij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Sonja, is uw schademelding in goede handen.
Stijn Hellegers

Stijn Hellegers

Verzekeringsadviseur
Stijn is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de juiste verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weet hij wie u bent.
Lydia van der Heijden

Lydia van der Heijden

Adviseur Bankzaken
Lydia beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen.
Jaap Smits

Jaap Smits

Allround bank- en verzekeringsadviseur
Als allround bank- en verzekeringsadviseur zie ik het als mijn uitdaging een passende oplossing te vinden voor al uw vragen en/of problemen. U hierbij het vertrouwde gevoel gevende dat u van Handass Financieel Advies gewend bent.

De adviseur die al meer dan 20 jaar bij u in de buurt opereert. Waar u zo binnen kunt lopen en welkom bent. Dat is Handass Verzekeringen. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. We weten wie u bent als u belt. We kennen uw situatie thuis. En we houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. We streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polismappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Bankzaken

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt. U regelt al uw bankzaken bij ons kantoor waar we u persoonlijk kennen. Wij zijn u graag van dienst.

Hypotheken

Van een goed advies kunt u zomaar 30 jaar plezier hebben. Neem geen risico. En laat ons u persoonlijk adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij u past.

Verzekeringen

Welke verzekeringen heeft u nu echt nodig? En welke premie en voorwaarden zijn reëel? Bij ons krijgt u een advies op maat over de verzekeringen die voor u van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen te laten regelen door een van onze medewerkers.