Heller & Heller financiële diensten B.V.

Volledig ontzorgd. Dat is het gevoel dat onze adviseurs je mee willen geven. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, bankieren of andere financiële diensten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bennie Heller

Bennie Heller

Bij Bennie kun je terecht voor de financiering van je woonhuis en met vragen over verzekeringen. Daarnaast is hij de specialist op zakelijk financieel en fiscaal gebied.
Gerda Heller

Gerda Heller

Eigenaresse, medewerkster administratie, bankzaken, en verzekeringen
Gerda is echt van alle markten thuis als het gaat om bankzaken of verzekeringen. Laat haar weten wat je nodig hebt en zij zoekt voor je naar de beste oplossing.
Erik Lambers

Erik Lambers

Hypotheekadviseur
Bij Erik kun je terecht met alle vragen rondom de financiering van je woonhuis en de daarmee gepaard gaande verzekeringen. Hij houdt daarmee rekening met je draagkracht en wensen.
Hans de Vries

Hans de Vries

Hypotheekadviseur
Welke schadeverzekering past bij je situatie? Daar gaat Hans naar op zoek. Ook is hij je graag van dienst bij het regelen van je bankzaken.
Petra Dillerop

Petra Dillerop

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Welke schadeverzekering past bij je situatie? Daar gaat Petra naar op zoek. Ook is zij je graag van dienst bij het regelen van je bankzaken.
Ilse Wösten

Ilse Wösten

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Tamara Gubler

Tamara Gubler

Medewerkster bankzaken en hypotheken
Nick Heller

Nick Heller

Medewerker bankzaken en hypotheken
Angelique van den Barg

Angelique van den Barg

Medewerkster bankzaken en hypotheken

Je vindt ons in de zuidoosthoek van Drenthe, met vestigingen in Klazienaveen, Schoonebeek en Weiteveen.

Langdurige relatie

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Onze kennis van je persoonlijke situatie en de overtuiging dat wij voor je van toegevoegde waarde kunnen zijn, staan in deze relatie centraal.

Een stapje extra

Onze service houdt niet op bij een goed advies. We informeren en begeleiden je en toetsen met regelmaat of ons aanbod nog voldoet aan je wensen. Daar waar nodig zorgen we voor de juiste aanpassingen. Elke dag weer merken we dat we door deze werkwijze toegevoegde waarde leveren, die door onze klanten bijzonder goed wordt gewaardeerd.