Centrum van Heesch - Het Rode Huis

Het Rode Huis

Midden in het centrum van Heesch in Noord-Brabant vind je Het Rode Huis, je zelfstandig adviseur van RegioBank. Van Heck Assurantiën en Van Heugten Verzekerd hebben hier hun krachten gebundeld, om je te helpen met al je bankzaken. Samen is beter dan alleen, zo vinden ze zelf.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Frank van Heck

Frank van Heck

Eigenaar en oprichter
Ik geef onze klanten graag extra aandacht, want zo word ik zelf ook graag behandeld.
Kim van Zutphen

Kim van Zutphen

Adviseur
Ik ben niet graag gebonden aan één taak, en dat is goed nieuws voor je als klant. Ik kan veel tegelijk en voer al die taken goed uit.
Henriëtte Hanegraaf

Henriëtte Hanegraaf

Adviseur
Of het nu kleine administratieve klusjes zijn of een hypotheekaanvraag van a tot z: ik regel het.
Rob van Heugten

Rob van Heugten

Eigenaar en oprichter
Geen vraag is voor mij te gek. Klanten weten dat ze altijd bij me terecht kunnen.
Joep van Heugten

Joep van Heugten

Adviseur

Een brok aan ervaring

Klanten komen hier regelmatig binnenwaaien. Om hun bankzaken te regelen, maar ook gewoon voor een bak koffie. Bij Het Rode Huis kennen we onze klanten bij voor- én achternaam. Die persoonlijke aandacht is onze grote kracht. En verstand van financiële zaken natuurlijk. Daarvoor ben je aan het goede adres, met opgeteld meer dan zestig jaar ervaring. Bij Het Rode Huis kun je exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, maar ook voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. 

Aandacht telt

Moeilijke vragen bestaan niet. Is het een klein verzoek? Geen probleem. Neemt het wat meer tijd in beslag? Ook niet erg. Bij Het Rode Huis nemen ze de tijd voor je. Mensen zijn hier geen rekeningnummer. Klanten komen dan ook vooral vanwege het persoonlijke aspect naar Het Rode Huis. En zie je de adviseurs niet op het kantoor? Dan kom je ze vast tegen in de plaatselijke supermarkt. Al gaat het dan niet over bankzaken, maar over de voetbalwedstrijd van de avond ervoor, of de laatste nieuwtjes uit het dorp.

Altijd blijven lachen

Niet alleen klanten lopen met een glimlach de deur uit. De medewerkers van Het Rode Huis zelf ook. Vooral als ze een klant goed op weg hebben geholpen. Alle adviseurs krijgen energie als ze iets voor mensen kunnen betekenen. Neem die keer dat een van de adviseurs de bankzaken van een jong gezin anders indeelde, zodat het enkele honderden euro’s per maand bespaarde.