De omgeving van Huis Verzekeringen en Hypotheken, RegioBank in Exloo

Huis Verzekeringen en Hypotheken

We zijn een bekende naam, in de regio’s waar wij opereren. Niet vreemd natuurlijk, aangezien Huis Verzekeren en Hypotheken al bestaat sinds 1989! Natuurlijk gaan we met onze tijd mee qua dienstverlening, maar bepaalde waarden verloren we niet uit het oog: laagdrempelig contact, persoonlijk  en dichtbij.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lianne Wind

Lianne Wind

Bank- en verzekeringsadviseur
Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Huis. Bij mij kun je terecht voor al je bankzaken en verzekeringen.
John Huis

John Huis

Directeur
Ik startte mijn bedrijf Huis Verzekeren en hypotheken in 1989. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen bij Huis kan binnenlopen, in de vestigingen in Zuidbroek en Exloo.

Gepersonaliseerd financieel advies

Daarmee onderscheiden wij ons van de grote financiële dienstverleners. Je kunt gewoon binnenlopen om je vraagstuk te bespreken. Handig is dat we daarbij je hele financiële situatie in kaart kunnen brengen, dankzij onze verschillende specialiteiten. We leren je dan graag eerst kennen. Want alleen als we je wensen en doelen scherp hebben, kunnen we komen tot een gepersonaliseerd advies.

Bankieren zoals je wilt

Omdat we ook zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, kun je bij ons ook je bankzaken regelen. Door bij ons langs te lopen, maar ook via Internetbankieren of de RegioBank app gebruiken. Je bepaalt wat je voorkeur heeft!

Al je financiële zaken gebundeld

Je verzekeringen, hypotheek, bankzaken én je belastingen. Voor ál deze zaken bieden wij je de hulp die je nodig heeft. We verwelkomen je graag in een van onze vestigingen.