Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Eric van Riet

Eric van Riet

Mede-Eigenaar, Fiscalist, Financieel Planner
Met ruim 20 jaar ervaring werk ik dagelijks hard aan de financiële gang van zaken van onze klanten. Door mijn ruime kennis en ervaring zie ik nooit problemen. Hooguit een uitdaging en het is mijn passie hiermee aan de slag te gaan.
Mark van de Kraats

Mark van de Kraats

Mede-Eigenaar, (Zakelijk) Hypotheekadviseur
Ik geef advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Mijn drive is het contact met klanten. Geen klant is hetzelfde en geen vraag is hetzelfde, geen uitdaging is te groot!
Monique Rijn

Monique Rijn

Financieel Adviseur
Sinds de zomer van 2011 werk ik met veel plezier bij Hul Luigjes Hardeveld. Het dagelijks, directe contact met de klanten maakt het vak leuk en boeiend.
Ayla Worst – Langelaar

Ayla Worst-Langelaar

Financieel Adviseur, Medewerker Binnendienst Hypotheken
Jasmijn van der Zwaag

Jasmijn van der Zwaag

Financieel Adviseur
Johan van Wolfswinkel

Johan van Wolfswinkel

Commercieel Medewerker Makelaardij, Financieel Adviseur
Ik houd ervan om u goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. De persoonlijke benadering is volgens mij één van de sterkste kanten van ons kantoor.
Petra van de Koot

Petra van de Koot

Medewerker Binnendienst Verzekeringen, Commercieel Medewerker
Claudia van de Pol - van de Kleur

Claudia van de Poll

Medewerker Binnendienst Verzekeringen
Met mijn 20 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen en bankzaken werk ik sinds september 2020 met veel plezier bij Hul Luigjes Hardeveld. Het is fijn om een vast en vertrouwd gezicht te zijn aan de balie in Voorthuizen en iedereen de binnenstapt meteen op een persoonlijke manier te kunnen helpen met vragen. Mijn motto is: doen wat je zegt en zeggen wat je doet!
Ronny Lagerweij

Ronny Lagerweij

Office manager, Medewerker Binnendienst Hypotheken
Ik ondersteun de adviseurs particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Daarnaast ondersteun ik de directie bij diverse organisatorische kantoorzaken.
Janitha van Essen

Janitha van Essen

Adviseur particulieren
Als adviseur particulieren geef ik advies over de vele soorten schadeverzekeringen en bankzaken. Naast het werk volg ik de HBO opleiding commerciële economie, een brede opleiding wat goed aansluit bij het vakgebied. Persoonlijk contact om samen tot een uiteindelijke beslissing te komen welk product het beste past bij jouw situatie. Daar ga ik voor!
Marinda van Geerestein

Marinda van Geerestein

Medewerker Binnendienst Verzekeringen
Sinds 2001 werk ik hier met veel plezier. Het directe contact met onze relaties vind ik erg leuk en is naar mijn mening uniek gezien de veranderingen in de branche.