De omgeving van HV Assurantiën, RegioBank in Groesbeek

HV Assurantiën

U wilt een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een zelfstandig adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals u dat wilt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Patrick Leenders

Patrick Leenders

Assurantië-, Zorg,- en Erkend Financieel Adviseur / Regiobank
Heeft u vragen over schadeverzekeringen, zowel particulier of zakelijk, of wilt u wat weten over lijfrentes, andere financiële producten of zorgverzekeringen? Dan help ik u graag. Dit kan op ons kantoor, maar ik kom ook graag bij u thuis.
José ten Haaf

José ten Haaf

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Regiobank
Heeft U vragen! Wij streven erna om u antwoord te geven waarmee u weer verder kunt.
Angelie Cillessen

Angelie Cillessen

Regiobank / Administratie
Voor het beantwoorden van al uw vragen over betalen en sparen bij de RegioBank ben ik u graag van dienst. De koffie staat klaar!
Nicole Huisman

Nicole Huisman

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Regiobank
Heeft u vragen over betalen, sparen of verzekeringen dan sta ik u graag te woord hier op kantoor of aan de telefoon. Het direct klantcontact vind ik heel leuk aan mijn werk
Peter de Jong

Peter de Jong

Erkend Hypotheek Adviseur
HV Hypotheken is uw financiële vertrouwenspersoon “om de hoek”. Vanuit onze vestiging in Groesbeek adviseren wij zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van hypotheken. Wij zijn de lokale, onafhankelijke partij die makkelijk bereikbaar is en u ondersteunt en ontzorgt door middel van persoonlijk en verhelderend hypotheek advies. Bij ons vindt u nog de ouderwetse service, maar dan in een modern jasje. Loop gerust eens bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar!

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij ons team van enthousiaste medewerkers kunnen wij u een optimale dienstverlening garanderen. Wij adviseren aan particulieren en zakelijke cliënten. HV staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank adviseren en bemiddelen we exclusief over al haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast zijn wij onafhankelijk, wij geven een persoonlijk en verhelderend advies. Dit doen wij op het gebied van makelaardij, hypotheken, assurantiën en de zorgverzekering.