De omgeving van HV Assurantiën, RegioBank in Groesbeek

HV Assurantiën

Je wilt een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een zelfstandig adviseur die je kent. Waar je je geldzaken regelt zoals je dat wilt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nicole Huisman

Nicole Huisman

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Bankzaken
Heb je vragen over betalen, sparen of verzekeringen dan sta ik je graag te woord hier op kantoor of aan de telefoon. Het direct klantcontact vind ik heel leuk aan mijn werk.
Patrick Leenders

Patrick Leenders

Assurantië-, Zorg,- en Erkend Financieel Adviseur / Bankzaken
Heb je vragen over schadeverzekeringen, zowel particulier of zakelijk, of wil je wat weten over lijfrentes, andere financiële producten of zorgverzekeringen? Dan help ik je graag. Dit kan op ons kantoor, maar ik kom ook graag bij je thuis.
Angelie Cillessen

Angelie Cillessen

Bankzaken / Administratie
Voor het beantwoorden van al je vragen over betalen en sparen ben ik je graag van dienst. De koffie staat klaar!
Peter de Jong

Peter de Jong

Erkend Hypotheek Adviseur
Bij ons vind je nog de ouderwetse service, maar dan in een modern jasje. Loop gerust eens bij ons binnen, de koffie staat voor je klaar!
José ten Haaf

José ten Haaf

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Bankzaken
Heb je vragen! Wij streven erna om je antwoord te geven waarmee je weer verder kunt.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij ons team van enthousiaste medewerkers kunnen wij je een optimale dienstverlening garanderen. Wij adviseren aan particulieren en zakelijke cliënten. HV staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank adviseren en bemiddelen we exclusief over al haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast zijn wij onafhankelijk, wij geven een persoonlijk en verhelderend advies. Dit doen wij op het gebied van makelaardij, hypotheken, assurantiën en de zorgverzekering.