De omgeving van Hyp. & Ass. Ktr. Suelmann, RegioBank in Emmen

Hyp. & Ass. Ktr. Suelmann

Of het nu gaat om uw bankzaken, hypotheek of  verzekeringen. U kunt Suelmann altijd inschakelen voor een onafhankelijk en een passend advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Johan Steenge

Johan Steenge

Eigenaar en allround adviseur
Mijn naam is Johan Steenge. Ik ben woonachtig in Odoorn en werk vanaf 2000 in het financiële vak. Ik kan u helpen met financiële vragen over hypotheken en verzekeringen.
Landa Beije

Landa Beije

Medewerker Makelaardij
Mijn naam is Landa en sinds 1 april 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het Suelmann team als binnendienst medewerker makelaardij. Samen helpen wij u graag met de aan-/verkoop of taxatie van uw woning.
Edwin Vos

Edwin Vos

Hypotheekadviseur
Mijn naam is Edwin Vos. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur en sinds 2020 maak ik deel uit van het team van Suelmann. Graag kijk ik samen met u naar de hypotheekmogelijkheden.
Arend Jan van Faassen

Arend Jan van Faassen

Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe, ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken deze regio dan ook op mijn duimpje.
Mariel Wesseling

Mariel Wesseling

Medewerker bankzaken
Mijn naam is Mariel Wesseling en ik ben sinds 2002 werkzaam bij Suelmann als medewerker bankzaken. Ik zie u graag eens bij ons op kantoor
Monique de Jong

Monique de Jong

Medewerker bankzaken
Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Suelmann. Samen met Anja en Mariël ben ik het aanspreekpunt voor al uw bankzaken.
Anja Heijnen

Anja Heijnen

Medewerker bankzaken
Sinds 2014 maak ik deel uit van kantoor Suelmann, waar we ons als team elke dag inzetten om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Samen met Mariël en Monique regel ik graag de bankzaken voor u.
Wim Reuvers

Wim Reuvers

Adviseur Buitendienst
Als adviseur buitendienst kom ik graag bij de mensen thuis om hun verzekeringspakket door te nemen, maar daarbij ook hun hypotheek en bankzaken. Ik bespreek dan het complete financiële plaatje.

Of het nu gaat om uw bankzaken, hypotheek of  verzekeringen. U kunt Suelmann altijd inschakelen voor een onafhankelijk en een passend advies.

Klantbelang en persoonlijke service

We hebben een leuk team dat het klantenbelang centraal stelt, maar de voordelen van het internet wel benut. Wij zien het internet als een aanvulling en absoluut niet als vervanging voor de persoonlijke service!

Bij ons kunt u nog gewoon binnenlopen voor persoonlijk advies. Wellicht wilt u uw (bank)zaken niet regelen via de computer, telefoon of per post. Wellicht stelt u het nog erg op prijs dat u gewoon binnen kunt lopen bij ons kantoor. Wij zijn een veelzijdige, onafhankelijke tussenpersoon van vele verzekeringsmaatschappijen en hebben een nauwe samenwerking met Makelaar Huis. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn er trots op dat we ook in deze turbulente tijden persoonlijke aandacht bieden aan onze klanten. Onze laagdrempeligheid is daarbij een kracht.

Aarzel dus niet om even binnen te lopen voor advies en/of informatie. Of het nu gaat om het openen van een bankrekening, het afsluiten van een hypotheek of het onderbrengen van een verzekering.

Wij hopen u snel op ons kantoor te begroeten en lichten onze dienstverlening graag toe!