De omgeving van Hyp. & Ass. Ktr. Suelmann, RegioBank in Emmen

Hyp. & Ass. Ktr. Suelmann

Of het nu gaat om uw bankzaken, hypotheek of  verzekeringen. U kunt Suelmann altijd inschakelen voor een onafhankelijk en een passend advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Johan Steenge

Johan Steenge

Eigenaar en allround adviseur
Mijn naam is Johan Steenge. Ik ben woonachtig in Odoorn en werk vanaf 2000 in het financiële vak. Ik kan u helpen met financiële vragen over hypotheken en verzekeringen.
Mariel Wesseling

Mariel Wesseling

Medewerker bankzaken
Mijn naam is Mariel Wesseling en ik ben sinds 2002 werkzaam bij Suelmann als medewerker bankzaken. Ik zie u graag eens bij ons op kantoor
Monique de Jong

Monique de Jong

Medewerker bankzaken
Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Suelmann. Samen met Anja en Mariël ben ik het aanspreekpunt voor al uw bankzaken.
Anja Heijnen

Anja Heijnen

Medewerker bankzaken
Mijn naam is Anja Heijnen en woon samen met mijn man en drie zonen in Erica. Sinds 2014 ben ik in dienst bij Suelmann. De prettige werksfeer maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.
Wim Reuvers

Wim Reuvers

Adviseur Buitendienst
Als adviseur buitendienst kom ik graag bij de mensen thuis om hun verzekeringspakket door te nemen, maar daarbij ook hun hypotheek en bankzaken. Ik bespreek dan het complete financiële plaatje.

Of het nu gaat om uw bankzaken, hypotheek of  verzekeringen. U kunt Suelmann altijd inschakelen voor een onafhankelijk en een passend advies.

Klantbelang en persoonlijke service

We hebben een leuk team dat het klantenbelang centraal stelt, maar de voordelen van het internet wel benut. Wij zien het internet als een aanvulling en absoluut niet als vervanging voor de persoonlijke service!

Bij ons kunt u nog gewoon binnenlopen voor persoonlijk advies. Wellicht wilt u uw (bank)zaken niet regelen via de computer, telefoon of per post. Wellicht stelt u het nog erg op prijs dat u gewoon binnen kunt lopen bij ons kantoor. Wij zijn een veelzijdige, onafhankelijke tussenpersoon van vele verzekeringsmaatschappijen en hebben een nauwe samenwerking met Makelaar Huis. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn er trots op dat we ook in deze turbulente tijden persoonlijke aandacht bieden aan onze klanten. Onze laagdrempeligheid is daarbij een kracht.

Aarzel dus niet om even binnen te lopen voor advies en/of informatie. Of het nu gaat om het openen van een bankrekening, het afsluiten van een hypotheek of het onderbrengen van een verzekering.

Wij hopen u snel op ons kantoor te begroeten en lichten onze dienstverlening graag toe!